Aktivní filtry

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

  1. Quattrocolli pecorino romano dop 200g

    Jako základ se na výrobu sýra pecorino romano se používá čerstvé plnotučné ovčí mléko, většinou termizované. Solení probíhá ručně. Doba...
    286 Kč
    Skladem
  2. Quattrocoli pecorino romano 50g

    STROUHANÝ SÝR PECORINO Jako základ se na výrobu sýra pecorino romano se používá čerstvé plnotučné ovčí mléko, většinou termizované....
    94 Kč
    Skladem
  3. Agriform grana padano dop gira e sfoglia 150g

    Kravský sýr Grana Padano ve struhadle PLÁTKY,32% tuku Agriform oslavuje dosažení milníku jednoho milionu balíčků Gira&Gratta (foto)...
    335 Kč
    Skladem
  4. Nonno nanni stracchino 100g

    Stracchino od Nonno Nanni je měkký stolní kravský sýr, vyrobený z pasterizovaného kravského mléka od krav chovaných v Itálii, s přídavkem...
    104 Kč
    Skladem
  5. Gioiella Scamorza affumicata 180g

    Sýr Scamorza uzená.Bochánky sýra mozzarella se udí nad ohněm z místních druhů dřeva, čímž získávají tmavou barvu a charakteristickou vůni...
    119 Kč
    Skladem
  6. Maser Grana padano 100g

    Náš strouhaný, vyzrálý sýr má dlouhou trvanlivost! Jeho chuť, vůně a nutriční vlastnosti se nemění, protože je PA balen hned po strouhání...
    93 Kč
    Skladem
  7. Gioiella Burrata 125g

    Čerstvý sýr, skládající se ze sáčku spláteného těsta, který obsahuje kousky mozzarelly obohacené smetanou (stracciatella). Má hladký...
    174 Kč
    Skladem
  8. Nonno nanni burrata 125g

    Nonno Nanni Burrata je tady.Čerstvá dobrota, 100% italská, s jemným,krémovým středem.Spojením dlouhé tradice výroby sýrů a prvotřídní...
    110 Kč
    Skladem
  9. La Cascina mozzarella 1kg

    Tato mozzarella je prostě světová třída. Málo který druh sýra se dokázal prosadit v širém světě stejně dobře jako právě Mozzarella....
    362 Kč
    Skladem
  10. Parmareggio parmigiano 12 měsíců 150g

    Parmezán 12 měsíců zrání  Italský sýr Parmigiano-Reggiano s charakteristickou intenzivní chutí, která zraje dlouhých 12 měsíců.Parmigiano...
    227 Kč
    Skladem
Další nejprodávanější

Agriform grana padano 16 měsíců dop 300g

Cena 295 Kč
Dostupnost: 90 KS skladem

16 měsíců zrání Grana Padano, tento produkt je jemný a široce oceňovaný sýr, symbol italské gastronomické dokonalosti po celém světě. Tento polotučný sýr, získaný z polotučného kravského mléka, má tvrdou, jemně zrnitou strukturu, bílou nebo světle žlutou barvu a je uzavřen v tvrdé, hladké a husté tmavě žluté kůře. Má voňavou vůni a charakteristickou, trvalou chuť. Stárne v průměru 16 měsíců.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 300g

Složení: Kravské mléko, sůl, syřidlo a konzervační prostředek: vaječný lysozym. Kůra je jedlá.

Alergeny: Mléko.

Energetická hodnota na 100 g 1654 kj / 398 kcal Tuky (g): 29,0 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 18,0 Sacharidy (g): 0, z toho Cukry (g): 0 Polyalkoholy (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 0,8, Bílkoviny (g): 33 Vitamíny (g): 0 Minerální látky (g): 0 Sůl (g): 1,5.

Oioli gorgonzola sýr dop 200g

Cena 169 Kč
Dostupnost: 89 KS skladem

Gorgonzola je světoznámý italský sýr s modrou plísní - Blue cheese -s krátkou a střední dobou zrání, v závislosti na tom jestli pak je "dolce" nebo "spicy".  K nejznámějším sýrům s modrou plísní patří Gorgonzola a Roquefort, z českých sýrů pak Niva. Dodnes se některé druhy nechávají v jeskyních zrát. Jeden z nejstarších modrých sýrů je Gorgonzola, vznikl již roku 879.

Vyrábí se z kravského mléka, naočkováním plísněmi z rodu Penicillium Roqueforti; Díky přítomnosti těchto plísní sýr velmi rychle dozrává. Svůj název sýr nese podle města Gorgonzola ležícího na východ od Milána v Lombardiii. Gorgonzola se vyrábí jen v určitých provinciích (Bergamo, Brescia, Cremona nebo Milano) z mléka pocházejícího od krav chovaných v této oblasti.  Mléko nesmí být znečištěno antibiotiky běžně používaných v zemědělství, dezinfekčními prostředky, ani pesticidy.Varianta "dolce - sladká" je středně aromatická, na rozdíl od varianty "piccante - pikantní", která zraje déle.U sladké varianty je to nejméně 50 dnů, u pikantní varianty minimálně 80 - 180 dnů.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost:200g

Složení:mléko, sůl, telecí syřidlo, vybrané fermenty a Suspenze: Penicillium roqueforti

Alergeny:Mléko

Quattrocolli pecorino romano dop 200g

Cena 286 Kč
Dostupnost: 116 KS skladem

Jako základ se na výrobu sýra pecorino romano se používá čerstvé plnotučné ovčí mléko, většinou termizované. Solení probíhá ručně. Doba zrání činí minimálně 5 měsíců pro mladý sýr bez označení D.O.P. a 8 měsíců pro vyzrálý sýr a 12 měsíců pro velmi vyzrálý sýr. Pod tmavou ochrannou voskovou kůrou je bílé až lehce slámově žluté těsto, místy se v ní nachází drobná oka a má krystalickou strukturu. Vůně a chuť jsou silné a charakteristické a čím déle zraje, tím více nabírají vůně a chutě na intenzitě. Pecorino je velmi zdravý sýr s nízkým obsahem tuku v sušině (30%). Díky své drobivé struktuře je předurčen pro široké použití v Italské gastronomii. K tomuto sýru se nejlépe hodí červené víno z oblasti Lazio nebo ze Sardinie.

VAKUOVĚ BALENO

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 200g 

Složení: (100 %) italské ovčí mléko pasterizované (Pasterizované ovčí mléko, živé mléčné fermenty), sůl a syřidlo.Výrobek neobsahuje přísady nebo suroviny pocházející z geneticky modifikovaných organismů OGM.

Alergeny: Mléko.Energetická hodnota na 100 g 1626 kj / 392 kcal Tuky (g): 32,0 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 18,2 Sacharidy (g): 0,001, z toho Cukry (g): 0,001 Polyalkoholy (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 0, Bílkoviny (g): 26 Vitamíny (g): 0 Sodík (g): 0 Sůl (g): 0 laktóza (g): 5,0.

Parmareggio parmigiano 12 měsíců 150g

Cena 227 Kč
Dostupnost: 85 KS skladem

Parmezán 12 měsíců zrání

 Italský sýr Parmigiano-Reggiano s charakteristickou intenzivní chutí, která zraje dlouhých 12 měsíců.Parmigiano je sýr původem z Itálie, který je vyráběný z čerstvého a částečně odtučněného kravského mléka. Je charakteristický svou nasládlou chutí a vůní s tóny bylin a ovoce, která je s pokračujícím zráním výraznější. Kůrka je hladká a má světle slámovou barvu a uvnitř zrnitou strukturu, která je drobivá.

VAKUOVĚ BALENO

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 150gSložení: Mléko 98.39 % Jedlá sůl 1.6 % Syřidlo živočišného původu Tuk v sušině min. 32 %

Nutriční hodnoty na 100 g Energetická hodnota 1671 kJ/402 kCal Tuky 30 g z toho nasycené mastné kyseliny 20 g Sacharidy 0 g z toho cukry 0 g Bílkoviny 32 g Sůl 1.6 g Vláknina gAlergeny:Mléko.

La casara sýr s chilli 300g

Cena 406 Kč
Dostupnost: 45 KS skladem

Kravský sýr s chilli Caciottella ve tvaru Canestrato vyrobená z kravského mléka a zrající 3–6 měsíců.Při tom se do směsi přidá kalábrijské chilli a poté se po vytvrzení obalí v chilli prášku. Velmi chutné a typické aromatické.Použití v kuchyni:

Vynikající pro přípravu chutných a chutných sendvičů a k plnění cannelloni nebo rajčatových lasagní. Aromatická bílá vína jako muller thurgau a saubignon blanc.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Složení:kravské mléko,sůl,mléko enzymy,sýřidlo,pálivá paprička.

Hmotnost: 300g

Alergeny: Mléko.

La casara sýr s lanýžem 350g

Cena 543 Kč
Dostupnost: 145 KS skladem

Je to sýr caciotta s lanýži. Čerstvý sýr se světlými otvory vyrobený z kravského mléka a zrající 1-2 měsíce. Uvnitř obsahuje kousky lanýžů: Tuber aestivum z Umbrie. Jedná se o produkt, který se před konzumací musí po opuštění lednice ohřát na pokojovou teplotu. Velmi aromatické a chutné. V kopcích Roncà, pod starověkou sopkou Calvarina, se rodí příběh rodiny Roncolato a jejich mlékárny. Ve 20. letech 20. století v Brentonu Ermenegildo se svými syny Angelem a Romanem začali podnikat jako sýrař. Dnes je La Casara mnohokrát oceněna v mezinárodních soutěžích a nabízí širokou škálu domácích kravských, kozích a ovčích sýrů. Giovanni se postupem času stal vytříbeným výběrčím sýrů z celého světa a zde vám některé nabízíme.

VAKUOVĚ BALENO.

 ZASÍLÁME VTERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

 Hmotnost:350g

Složení:Mléko,kousky lanýžů,sůl,sýřidlo,mléčná kultura.Alergeny:Mléko.

Robiola di capra nonno nanni 100g

Cena 144 Kč
Dostupnost: 94 KS skladem

Kozí sýr Nonno Nanni Robiola je roztíratelný čerstvý kozí sýr s jemnou a krémovou konzistencí a příjemnou a intenzivní chutí.Nonno Nanni Robiola je univerzální sýr, který se perfektně hodí k zahájení nebo ukončení jídla a snadno se přizpůsobí sladkým i slaným receptům.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 100g

Složení: Kozí mléko Sůl Konzervant : sorban draselný Mikrobiální syřidlo

Alergeny: Mléko.

Fettine nonno nanni 200g

Cena 137 Kč
Dostupnost: 99 KS skladem

Plátkový tavený sýr 8ks

NONNO NANNI FETTINE PŘINÁŠÍ CHUŤ STRACCHINA DO NÁPLNĚ CHUTNÝCH POKRMŮ.Dobrota Nonno Nanni překvapí i v praktickém formátu plátků.Nonno Nanni plátky se připravují z vybraných ingrediencí včetně Nonno Nanni Stracchino a jsou ideální pro obohacení sendvičů, toastů a chutných wrapů nebo jako konečná náplň do receptů na maso nebo zapečené těstoviny.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 200g

Složení: Nonno Nanni Stracchino (15%), koncentrovaná syrovátka, voda, máslo, mléčné proteiny, sušená syrovátka. Soli fúze: citrát sodný, sůl. Regulátor kyselosti: kyselina citrónová.Alergeny: Mléko. Na 100 g: Energie 1020 KJ - 245 Kcal Tuky - 17,0 g z toho nasycené - 12,0 gr Sacharidy - 7,0 g z toho cukry - 5,1 g Bílkoviny - 16,0 g Sůl - 1,80 g

Parmareggio parmigiano 24 měsíců 250g

Cena 447 Kč
Dostupnost: 102 KS skladem

Zrání 24 měsíců.Přírodní, extra tvrdý sýr Parmigiano-Reggiano s charakteristickou intenzivní chutí v BIO kvalitě.Parmigiano je sýr původem z Itálie, který je vyráběný z čerstvého a částečně odtučněného kravského mléka. Je charakteristický svou nasládlou chutí a vůní s tóny bylin a ovoce, která je s pokračujícím zráním výraznější. Kůrka je hladká a má žlutou barvu a uvnitř zrnitou strukturu, která je drobivá.

VAKUOVĚ BALENO

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 250g

Složení: Mléko, sůl, syřidlo.Alergeny:Mléko.Energetická hodnota 1671 kJ/402 kCal Tuky 30 g z toho nasycené mastné kyseliny 20 g Sacharidy 0 g z toho cukry 0 g Bílkoviny 32 g Sůl 1.6 g Vláknina g

La casara sýr s pepřem 300g

Cena 425 Kč
Dostupnost: 45 KS skladem

Plnotučný mléčný sýr s černým pepřem.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 300g

Složení: Pasterizované kravské mléko, syřidlo, mléčné enzymy, sůl, černá Pepře. Kůra pokrytá mletým černým pepřem není jedlá

Alergeny: Mléko.

Parmareggio parmigiano 30 měsíců 150 g

Cena 325 Kč
Dostupnost: 97 KS skladem

Kravský sýr zrání 30 měsíců Parmigiano Reggiano je jedním z neznámějších italských sýrů na světě také se mu přezdívá „král sýrů“. Sýr Parmigiano je zákonem chráněn stejnojmennou ochrannou známkou. Tento sýr se vyrábí podle přesně stanovených pravidel a předpisů, zaručující pouze tu nejvyšší kvalitu, v přesně vymezené lokalitě (Parma, Reggio, Mantova, Emilia, Modena). Mléko pro výrobu musí pocházet z volně se pasoucích krav, které se živí pouze zeleným krmivem. Sýr má pevnou hladkou kůru jemně nažloutlé až zlatavé barvy, zrnitou strukturu. Chuť je jemně štiplavá. Sýr se snadno rozpouští a používá se do polévek, omáček. Velmi oblíbený je nastrouhaný na těstoviny nebo jako pochoutka k vínu.

VAKUOVĚ BALENO​

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 150g 

Složení: Kravské mléko, syřidla a soli (použití přísad není povoleno).Alergeny:Kravské mléko

Energetická hodnota na 100 g 1671 kj / 402 kcal Tuky (g): 30 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 20 Sacharidy (g): 0, z toho Cukry (g): 0 Polyalkoholy (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 0,8, Bílkoviny (g): 32 Vitamíny (g): 0 Minerální látky (g): 0 Sůl (g): 1,6.

Santa maria formigada grana padano d.o.p. 1,1kg

Cena 1126 Kč
Dostupnost: 93 KS skladem

Tento sýr Grana Padano je pikantní a zrnitý

Tento sýr je vynikající, když se strouhá na těstoviny, saláty a další.

Spárujte tento italský sýr se sklenkou vašeho oblíbeného červeného vína nebo šumivého moštu.

Santa Maria Grana Padano  je tvrdý sýr s podobnou zrnitou strukturou a ostrou chutí jako parmigiano reggiano. Tento vyzrálý sýr z kravského mléka se skvěle hodí k různým středomořským pokrmům.

Tento italský sýr je ideální ke strouhání salátů, těstovinových pokrmů a dalších středomořských receptů. Můžete si ho vychutnat i jako součást sýrového prkénka nebo talíře s uzeninami. Nebo dokonce vyzkoušejte čerstvě nastrouhané grana padano s předkrmem crostini s čerstvými bylinkami, sušenými rajčaty a kapkou olivového oleje.

Tento sýr grana padano je skvělým doplňkem dárkového koše pro každou příležitost. Spárujte ho s výběrem dalších gurmánských středomořských ingrediencí.

Výrobce:Latteria sociale Mantova,Via F.lli Kennedy 48,46047,S.Antonio di Porto Mantovano./MN/

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Složení:Mléko, sůl, syřidlo

Hmotnost:1100g

Alergeny: Mléko.Energetická hodnota na 100 g 1654 kj / 398 kcal Tuky (g): 29,0 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 18,0 Sacharidy (g): 0, z toho Cukry (g): 0 Polyalkoholy (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 0,8, Bílkoviny (g): 33 Vitamíny (g): 0 Minerální látky (g): 0 Sůl (g): 1,5.

Maser Grana padano 100g

Cena 93 Kč
Dostupnost: 90 KS skladem

Náš strouhaný, vyzrálý sýr má dlouhou trvanlivost! Jeho chuť, vůně a nutriční vlastnosti se nemění, protože je PA balen hned po strouhání a skladován v masivních kovových plechovkách. Proces balení ATM (modifikovaná atmosféra), shrnutý do kovového plechu, umožňuje mít funkční a dlouhodobé zboží, které zachovává chuť čerstvého produktu.ČERSTVĚ ZPRACOVANÉ A ZABALENÉ Žádná dehydratace! Náš zrající sýr je hned poté strouhán a zabalen, aby byla zaručena čerstvost, jako byste ho právě nastrouhali sami. Chuť a smyslové vlastnosti se nemění.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 100g

Složení: Grana Padano,sůl,syřidlo,lysozym z vajíčka.

Agriform grana padano oro 20 měsíců 250g

Cena 311 Kč
Dostupnost: 100 KS skladem

Ručně balený kravský sýr zrání 20 měsíců

Grana Padano Agriform je ručně balený. Vyrábí v historické chráněné oblasti původu díky příspěvku drobných dodavatelů v provinciích Mantova a Brescia, dvou nejdůležitějších oblastí pro výrobu tohoto sýra s chráněnou ochranou známkou D.O.P. Jedná se tvrdý sýr z kravského mléka o obsah tuku 39-41%. Grana Padano má pevnou drobivou strukturu těsta.Vhodná kombinace s vínem : Barolo nebo Gavi.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Složení:kravské mléko,sůl jedlá,sýřidlo,lysozym z vajec.

Obsah tuku v sušině je minimálně 32%,obsah sušiny 68%.

Hmotnost: 250g

Parmareggio parmigiano 30 měsíců 60g

Cena 124 Kč
Dostupnost: 95 KS skladem

Strouhaný sýr zrání 30 měsíců Parmigiano Reggiano je jedním z neznámějších italských sýrů na světě také se mu přezdívá „král sýrů“. Sýr Parmigiano je zákonem chráněn stejnojmennou ochrannou známkou. Tento sýr se vyrábí podle přesně stanovených pravidel a předpisů, zaručující pouze tu nejvyšší kvalitu, v přesně vymezené lokalitě (Parma, Reggio, Mantova, Emilia, Modena). Mléko pro výrobu musí pocházet z volně se pasoucích krav, které se živí pouze zeleným krmivem. Sýr má pevnou hladkou kůru jemně nažloutlé až zlatavé barvy, zrnitou strukturu. Chuť je jemně štiplavá. Sýr se snadno rozpouští a používá se do polévek, omáček. Velmi oblíbený je nastrouhaný na těstoviny nebo jako pochutka k vínu.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 60g

Složení: Kravské mléko, syřidla, soli (použití přísad není povoleno)

Alergeny: Kravské mléko

Montanari & Gruzza solodibruna parmigiano 40...

Cena 548 Kč
Dostupnost: 98 KS skladem

Parmezán zrání 40 měsíců

Trpělivě odpočíval na dlouhých dřevěných prknech velkých kol Parmigiano Reggiano dlouhých 40 měsíců.Živý sýr dozrává, zvyšuje jeho aroma; vůně je opojná, rozvíjí a zostřuje chuť; Textura se stává hustší a drobivější a barva ještě intenzivnější.Malé bílé krystaly, které se tvoří v sýru, jsou jasným znakem dlouhého zrání, jsou aglomeráty tyrosinu, jedné z esenciálních aminokyselin uvolňovaných procesem dlouhého zrání. Drahocenné mléčné bílkoviny, které jsou pro většinu obtížně stravitelné, se tak díky svému rozkladu snáze vstřebávají, což vyjadřuje velkou harmonii organoleptických a senzorických hodnot.

VAKUOVĚ BALENO

ZASÍLÁME V TERMOOBALU

Hmotnost: 300g

Složení: MLÉKO,sůl,sýřidlo.

Biraghi sýr Biraghini 250g

Cena 375 Kč
Dostupnost: 120 KS skladem

Ideální pro každou přirozenou svačinu: dospělé, sportovce i děti. Snadno otevíratelný balíček s 6 praktickými a čerstvými sýry uvnitř,

vybrané pouze ze srdce  a balené jednotlivě.

100% italské mléko, vše přírodní, bez konzervantů a zrající nejméně 12 měsíců.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Složení:kravské mléko,sůl,sýřidlo

Hmotnost: 250g

Energie: 1739 KJ / 418 Kcal 30 g 21 g z toho nasycuje 0 g 0 g SACHARIDY z toho cukry 0 g VLÁKNINA 37 g PROTEIN 1,8 g SŮL 1,8g

Parmareggio parmigiano strouhaný 60g

Cena 99 Kč
Dostupnost: 175 KS skladem

Strouhaný Parmigiano Reggiano Fresco je sýr se sladkou a vyváženou chutí. Kvalita strouhaného čerstvého parmareggia je k dispozici v praktických sáčcích s čerstvostí zip Open & Close, v technologii doypack, která umožňuje, aby produkt zůstal stát pro dokonalé použití, praktické přinést přímo na stůl.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 60g

Složení: Mléko, sůl, syřidlo.

Energie 1671 kJ - 402 kcal Tuky z toho nasycené mastné kyseliny 30 g 20 g Karbohydráty z toho Cukry 0 g 0 g Bílkoviny 32 g Sůl 1,6 g Vitamin A 430 μg (54 % RHP*) Vápník 1155 mg (144 % RHP*) Fosfor 691 mg (99 % RHP*)

Agriform Montasio dop 200g

Cena 236 Kč
Dostupnost: 94 KS skladem

Jedná se o typický stolní sýr z oblasti Friuli Venezia Giulia a severovýchodního Benátska.Starověký italský sýr Montasio pochází ze 13. století. Montasio se narodil v krásných Karnských Alpách v severovýchodní Itálii a byl nejprve znám jako "Carnia" (název hornaté oblasti Friuli, která se střetává s kulturou mezi Rakouskem – na severu a Slovinskem – na východě). Alpské pastviny nasycené bylinami, na kterých se dobytek pase, představují mléko s vysokým obsahem máselného tuku, které tvoří nezaměnitelnou bohatost a lehce sladkou, travnatou chuť Montasia.Jedná se o polotvrdý vařený sýr, kompaktní, bílé nebo slámově žluté barvy s pravidelnými stejnoměrnými otvory. Zpočátku je světle hnědá barva kůry hladká, elastická a kompaktní, časem vysychá. Pasta se stává těsnější a šupinatá, jak sýr zraje.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 200g

Složení: Kravské mléko, sůl a syřidlo.Kůže nejedlá

Alergeny: Mléko.

Monti trentini asiago formaggio dop 240g

Cena 193 Kč
Dostupnost: 97 KS skladem

Měkký sýr Asiago MONTI TRENTINI se může pochlubit dlouhou historií na náhorní plošině Asiago, dlouholetým zážitkem, který mlékárna dobře využívá při výrobě různých verzí ASIAGO DOP, od příjemně chutnající čerstvé až po starší, vyzrálé Asiago, se silnější a intenzivnější chutí.ASIAGO DOP je vyroben z plnotučného mléka z hor a údolí Trentina a Benátska. 

Toto Asiago je  čerstvé má sladkou chuť, získané z plnotučného kravského mléka, dozrává za 20-40 dní a bílá / slámově zbarvená, má nepravidelné otvory. Ochucené, nazývané d'allevo, s intenzivnější chutí, používá polotučné kravské mléko, má kompaktní vnitřní pastu, slámovou barvu, rozptýlené a středně velké otvory

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 240g

Složení: Mléko,sů,,mléčné fermenty,syřidlo,E200,E202,E235,E282,E160b a E150d.Uchovávejte v lednici+2°C-+8°C.

Parmareggio parmigiano 24 měsíců 150g

Cena 299 Kč
Dostupnost: 196 KS skladem

Italský sýr Parmigiano-Reggiano s charakteristickou intenzivní chutí, která zraje dlouhých 24 měsíců.Parmigiano je sýr původem z Itálie, který je vyráběný z čerstvého a částečně odtučněného kravského mléka. Je charakteristický svou nasládlou chutí a vůní s tóny bylin a ovoce, která je s pokračujícím zráním výraznější. Kůrka je hladká a má světle slámovou barvu a uvnitř zrnitou strukturu, která je drobivá.

VAKUOVĚ BALENO

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 150g

Složení: Mléko 98.39 % Jedlá sůl 1.6 % Syřidlo živočišného původu Tuk v sušině min. 32 %

Energetická hodnota 1671 kJ/402 kCal Tuky 30 g z toho nasycené mastné kyseliny 20 g Sacharidy 0 g z toho cukry 0 g Bílkoviny 32 g Sůl 1.6 g Vláknina g

Sicilformaggi sýr s pepřem 180g-200g

Cena 215 Kč
Dostupnost: 93 KS skladem

OVČÍ/KRAVSKÝ SÝR

Dokonalá kombinace měkkosti těstovin a konzistence zrnek pepře, exploze chuti, která každým vkusem připomíná sicilskou tradici, mezi kořeněnými a svůdnými vůněmi čerstvých bobulí.

SLOŽKY: Pasterizované ovčí MLÉKO, pasterizované kravské MLÉKO, černý pepř (1,5 %), syřidlo, enzymy, sůl.

Původ mléka: Itálie. Může obsahovat stopy ořechů, hořčice, lepku, celeru, sezamu.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost:180g

Sicilformaggi bílý sýr 180g-200g

Cena 199 Kč
Dostupnost: 89 KS skladem

OVČÍ/KRAVSKÝ SÝR 

Klasika sicilské mlékárenské tradice par excellence, má sladkou a jemnou chuť. Díky své univerzálnosti je obzvláště oblíbeným produktem v kuchyni, vynikajícím pro obohacení všech pokrmů.

SLOŽKY:Pasterizované ovčí MLÉKO, pasterizované kravské MLÉKO, syřidlo, mléčné kvasy, sůl.

VAKUOVĚ BALENO

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Původ mléka: Itálie. Může obsahovat stopy Ořechů.

Hmotnost:180g

Sicilformaggi sýr s olivami 180g-200g

Cena 233 Kč
Dostupnost: 92 KS skladem

OVČÍ/KRAVSKÝ SÝR 

Vycházejí spolu jako dva staří přátelé: primo sale a sicilské olivy z údolí Belìce. Vychutnává se s kapkou extra panenského olivového oleje a plátkem sicilského černého chleba a nejlépe vyjadřuje své intenzivní ovocné tóny.

SLOŽKY:Pasterizované ovčí MLÉKO, pasterizované kravské MLÉKO, zelené olivy (4 %), syřidlo, mléčné enzymy, sůl.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost:180g

Sicilformaggi sýr s rukolou 180g-200g

Cena 232 Kč
Dostupnost: 93 KS skladem

OVČÍ/KRAVSKÝ SÝR 

Nejčerstvější varianta klasického primo sale, kde aromatická chuť rukoly umocňuje typickou jemnost tohoto sýra.

SLOŽKY:Pasterizované ovčí MLÉKO, pasterizované kravské MLÉKO, rukola (1 %), syřidlo, mléčné enzymy, sůl.

Původ mléka: Itálie. Může obsahovat stopy Ořechů.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost:180g

Sicilformaggi sýr s chilli 180g

Cena 233 Kč
Dostupnost: 96 KS skladem

OVČÍ/KRAVSKÝ SÝR

Pikantní tóny chilli papričky se snoubí se sladkostí čerstvého mléka a dávají život čerstvému sýru, který s každou chutí vypráví o původu sicilské země.

Složení:Pasterizované ovčí MLÉKO, pasterizované kravské MLÉKO, drcená chilli paprička (1,5 %), syřidlo, mléčné enzymy, sůl.

Původ mléka: Itálie. Může obsahovat stopy ořechů, lepku, hořčice, celeru, sezamu.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost:180g

Sicilformaggi sýr mix fantasia 180g

Cena 233 Kč
Dostupnost: 89 KS skladem

Ovčí /kravský sýr měkký s černým pepřem, paprikami,rucolou,zelenými olivami Stejně jako veškerý sortiment Sicilformaggi, "i Pezzoni Classici" jsou výrazem a vášnivou interpretací území. "Pozornost věnovaná dokonalosti mléčných výrobků Sicilformaggi srl začíná výběrem suroviny: 100% čerstvého sicilského a italského mléka s přídavkem pouze soli, syřidla a koření. Přinášet na stůl vyráběné sýry s plným respektem ke každému článku dodavatelského řetězce, každému stéblu trávy a přírodě, která nás obklopuje."

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 180g

Složení: Pasterizované ovčí MLÉKO, pasterizované kravské MLÉKO,syřidlo a mléčné fermenty,paprika červená a zelená,pepř,zelené olivy,rukola,sůl.Vyrobeno z Italského mléka 100%.

Alergeny: Může obsahovat kousky ovoce a skořápek.

Sicilformaggi sýr s pistáciemi 180g-200g

Cena 237 Kč
Dostupnost: 96 KS skladem

Ovčí/kravský sýr

Pistácie, plody stromu původem z Blízkého východu, se vyznačují silnou a sofistikovanou chutí, která se dokonale snoubí s jemnou a jedinečnou chutí sýra primosale.

SLOŽKY:Pasterizované ovčí MLÉKO, pasterizované kravské MLÉKO, PITÁCIE (1 %), mléčné enzymy, syřidlo, sůl, PISTÁCIOVÁ kůra.

Původ mléka: Itálie. Může obsahovat stopy ořechů, arašídů, lepku, sóji, sezamu, vlčího bobu.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost:180g

Maser grana padano strouhaný 500g

Cena 488 Kč
Dostupnost: 99 KS skladem

Strouhaný sýr Grana Padano DOP se získává ze syrového kravského mléka (17 l na kg produktu) ze dvou denních dojení, odpočinek a částečné odsátí přirozenou povrchovou úpravou krému.Přirozené zrání se provádí skladováním produktu v prostředí s teplotou od 15 do 22 ° C po dobu nejméně 9 měsíců (stolní sýr) a až 20 měsíců nebo více (Riserva Oro del Tempo). Vyrábí se po celý rok.

ODESÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

SLOŽENÍ:Mléko, sůl, syřidlo, konzervant: lysozym (bílkovina z vajec)

Hmotnost: 500g

NUTRIČNÍ HODNOTY (NA 100 GR.): Energie: 1654 kJ / 398 kcal Tuk: 29 g z toho nasycené mastné kyseliny: 18 g Sacharidy: 0 g z toho cukry: 0 g Bílkoviny: 33 g Sůl: 1,5 g

Arnoldi taleggio dop 230g

Cena 212 Kč
Dostupnost: 95 KS skladem

Počátky tohoto sýra jsou velmi staré, snad z 10. nebo 11. století a původ je Val Taleggio v provincii Bergamo.Jedná se o jednotný a kompaktní měkký sýr slámově bílé barvy a sladké, mírně aromatické a nezaměnitelné chuti.Kůže má přirozeně růžovou barvu s přítomností šedozelených plísní.Každá forma Taleggia musí být ve výrobě označena, aby byla zaručena shoda se specifickými předpisy, s identifikací výrobce pomocí čísla uvedeného na značce. Jí se spolu s ovocem nebo medem, aniž by se odstranila kůra, která musí být jen lehce oškrábaná a je také vynikající k roztavení.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 230g Složení:

 Plnotučné MLÉKO, syřidlo, sůl bez konzervačních látek a přísad.Alergeny:Mléko.Nutriční hodnoty: vztaženo na 100 gr. produktu Energetická hodnota Bílkoviny Tuky Sacharidy Vápník Fosfor Vitamin A 315 kcal 19 g. 26,2 g, 0,9 433 mg. 328 mg. 482 mikrogramů.

Gioiella Burrata s gorgonzolou 125g

Cena 187 Kč
Dostupnost: 95 KS skladem

Mléčný produkt, který vypadá jako sáček měkkého taženého tvarohu, který obsahuje uvnitř krémové srdce z provázků čerstvého taženého tvarohu, smetany a gorgonzoly. Povrch je hladký, stejnoměrný, lesklý, sněhově bílé barvy; textura je měkká. 

Chuť je silná a intenzivní a vůně je příjemná.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 125g

Složení: Pasterizované MLÉKO, GORGONZOLA DOP KRÉM 48 % ((GORGONZOLA DOP SÝR min.30 % (MLÉKO, sůl, syřidlo), MLÉČNÁ KRÉMA, MLÉKO, sůl, konzervant: sorban draselný)), sůl, mikrobiální syřidlo, mléčné fermenty, regulátor kyselosti: kyselina mléčná.

Klasifikace: Průměrné hodnoty na 100 g scezeného výrobku: Energie 824 kJ / 198 kcal - Tuky 15 g (z toho nasycené mastné kyseliny 10 g) - Sacharidy 0,8 g (z toho cukry 0,4 g) - Bílkoviny 15 g - Sůl 0,58 G

Gioiella burrata s lanýžem 2x125g

Cena 305 Kč
Dostupnost: 98 KS skladem

Čerstvý tažený sýr se srdcem ze smetany a mletým lanýžem.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 250g

Složení: Pasterizované mléko, UHT smetana 48 %, mletý černý lanýž 0,15 % (mletý černý letní lanýž „tuber aestivum vitt“ min. 70 %, extra panenský olivový olej min. 29 %, sůl, aromata), sůl, syřidlo a probiotika. Regulátor kyselosti: kyselina mléčná. Původ mléka: Itálie

NUTRIČNÍ HODNOTY Průměrné hodnoty na 100 g * AR % 100 g Energie 1072 kJ / 259 kcal 13 Tuky 23 g 33 z toho mastné kyseliny 15 g 73 Sacharidy 2,0 g <1 z toho cukry 1,8 g 2 Protein 10 g 21 sůl 0,41 g 7

Gioiella Burrata 125g

Cena 174 Kč
Dostupnost: 975 KS skladem

Čerstvý sýr, skládající se ze sáčku spláteného těsta, který obsahuje kousky mozzarelly obohacené smetanou (stracciatella). Má hladký povrch, perleťově bílou barvu, měkkou strukturu. Chuť je sladká, jemná, krémová. Zpracování odborných rukou dává výrobku nezaměnitelný tvar a nenapodobitelnou chuť. Burrata je typickým produktem apulijské mlékárenské tradice, zejména provincie Bari.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost:125g

Složení: PASTERIZOVANÉ MLÉKO, UHT SMETANA (48%), sůl, mikrobiální syřidlo a mléčné fermenty. Korektor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: kyselina sorbová. Alergeny: Mléko a mléčné výrobky. Nutriční informace: Průměrné hodnoty na 100 g produktu. Energie: 1072 kJ/ 259 kca; Lipidy: 23g, z toho nasycené: 15g; Sacharidy: 2g, z nichž cukry: 1.8g; Bílkoviny: 10 g; Sůl: 0,41g.

Parmareggio mascarpone 250g

Cena 153 Kč
Dostupnost: 93 KS skladem

Parmareggio Mascarpone se rodí ze smetan z mléka mlékáren Emilian, s jemnou chutí a snadno zpracovatelnou krémovostí, díky nimž je speciální přísadou pro přípravu vašich dezertů a vašich receptů v kuchyni.Mascarpone Parmareggio obohacuje nabídku pravých a vysoce kvalitních produktů zrozených z použití surovin z dodavatelského řetězce Parmigiano Reggiano, vybraných a garantovaných společností Parmareggio.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 250g

Složení: Mléčná smetana, regulátor kyselosti: kyselina citronová. Původ mléka: Itálie

Energie 1638 kJ - 397 kcal Tuky z toho nasycené mastné kyseliny 41 g 29 g Sacharidy z toho cukry 2,1 g 2,1 g Protein 5,9 g sůl 0,34 g

Valcolatte Ricotta 250g

Cena 78 Kč
Dostupnost: 986 KS skladem

Roztíratelný kravský sýr RiCcotta Gustosa od Caseificio Valcolatte se vyrábí ze 100% italského mléka.

Výrobek vhodný pro vegetariány.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 250g

Složení: Pasterizovaná kravská syrovátka, mléko, smetana, sůl (NaCl) Původ mléka: Itálie

Energetická hodnota: 772 kJ / 186 kcal Tuky: 16 g – z toho nasycené mastné kyseliny: 11 g Sacharidy: 2,2 g – z toho cukry: 2,1 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl (NaCl): 0,45 g

Parmareggio parmigiano 30 měsíců 700g-900g

Cena 1518 Kč
Dostupnost: 147 KS skladem

Parmezán zrání 30 měsíců Italský sýr Parmigiano-Reggiano s charakteristickou intenzivní chutí, která zraje dlouhých 30 měsíců.Parmigiano je sýr původem z Itálie, který je vyráběný z čerstvého a částečně odtučněného kravského mléka. Je charakteristický svou nasládlou chutí a vůní s tóny bylin a ovoce, která je s pokračujícím zráním výraznější. Kůrka je hladká a má žlutou barvu a uvnitř zrnitou strukturu, která je drobivá.​

VAKUOVĚ BALENO

ODESÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 800g

Složení: Mléko 98.39 %, Jedlá sůl 1.6 % ,Syřidlo živočišného původu ,Tuk v sušině min.32 %.

Energetická hodnota 1671 kJ/402 kCal Tuky 30 g z toho nasycené mastné kyseliny 20 g Sacharidy 0 g z toho cukry 0 g Bílkoviny 32 g Sůl 1.6 g Vláknina g

Arnoldi fior di Capra 150g

Cena 206 Kč
Dostupnost: 100 KS skladem

Kozí sýr roztíratelný

Roztíratelný čistý kozí sýr bez koření.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 150g

Složení: KOZÍ MLÉKO, sůl a syřidlo.

Arnoldi camembert di bufala 250g

Cena 363 Kč
Dostupnost: 996 KS skladem

Camembert z buvolího mléka

Plísňový měkký sýr z buvolího mléka s plísní na povrchu 45%.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 250g

Složení: pasterizované buvolí mléko,sůl,sýřidlo.

La Cascina mozzarella 1kg

Cena 362 Kč
Dostupnost: 979 KS skladem

Tato mozzarella je prostě světová třída. Málo který druh sýra se dokázal prosadit v širém světě stejně dobře jako právě Mozzarella.

Koneckonců, pizza je všude!

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 1000g

Složení: Pasterizované kravské mléko, sůl, mléčné kultury, syřidlo, kyselina citronová.

Alergeny: Mléko

NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 G VÝROBKU: Energetická hodnota 1014 kJ 544 kcal Tuky 18,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 12,2 g Sacharidy 0,4 g z toho cukry 0,4 g Bílkoviny 19 g Sůl 0,4 g

Montanari & Gruzza solodibruna parmigiano...

Cena 437 Kč
Dostupnost: 100 KS skladem

Solo di Bruna Parmigiano Reggiano se vyrábí v malých dávkách a odlišuje se od ostatních parmami svou bohatou karamelovou chutí a výraznou křupavostí. Solo di Bruna, vyrobené pouze ze syrového mléka italských hnědých krav, zraje 24 měsíců a přináší sladkost vyváženou praženou ořechovostí. Vyzkoušejte ho zabalený s plátkem Prosciutto di Parma a kapkou lanýžového medu, aby jeho bohatá, máslová chuť skutečně  zazářila.

Alpská hnědá kráva obývá Itálii již více než jedno století, zejména v nepropustných terénech a na vysokých pastvinách.Velikost jeho mléka spočívá ve vyšším obsahu bílkovin. Mléko Bruna je silné a bohaté na nutriční hodnoty: tato bohatost se stává sýrem s mimořádnými organoleptickými vlastnostmi.Sladká, plná chuť s intenzivní a aromatickou vůní. Všechny tyto vlastnosti z něj dělají jedinečný a speciální produkt.Doba zrání minimálně 22 měsíců až 40 měsíců.

VAKUOVĚ BALENO

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 300g

Složení: MLÉKO, sůl, syřidlo.

Gioiella scamorza bianca 180g

Cena 119 Kč
Dostupnost: 142 KS skladem

Scamorza je ručně svázaný sýr z italského mléka italskými sýraři.Gioiella scamorza je italský sýr, který vyniká svou polotvrdou konzistencí, vláknovitou strukturou a tvarem do hrušky, který je ručně svázaný a krátkým "krkem". Barva je slonovinově bílá, která při delším zrání získá barvu slámově žlutou. Mezi její přednosti jednoznačně patří její jemná, mírně pikantní chuť, která se výborně pojí v kombinaci s jednoduššími, ale i výraznějšími chutěmi.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 180g

Složení: Pasterizované mléko Sůl Mikrobiologické syřidlo Mléčné fermenty Regulátor kyselosti E270 - Kyselina mléčná Alergeny: Mléko Nutriční hodnoty na 100 g Energetická hodnota 1065 kJ/261 kCal Tuky 20 g z toho nasycené mastné kyseliny 12 g Sacharidy 0.5 g z toho cukry 0.5 g Bílkoviny 20 g Sůl 1.36 g Vláknina 0 g

Gioiella Scamorza affumicata 180g

Cena 119 Kč
Dostupnost: 132 KS skladem

Sýr Scamorza uzená.Bochánky sýra mozzarella se udí nad ohněm z místních druhů dřeva, čímž získávají tmavou barvu a charakteristickou vůni a chuť.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 180g

Složení: Pasterizované mléko, mléčné fermenty, sůl, syřidlo. Regulátor kyselosti: kyselina mléčná. Původ mléka: Itálie

Energie 1212 kJ / 292 kcal 15 Tuky 23 g 33 z toho mastné kyseliny 14 g 70 Sacharidy 0,6 g <1 z toho cukry 0,6 g <1 Bílkoviny 21 g 42 Sůl 1,60 g 27

Norcia caciotta tartufella 280g

Cena 569 Kč
Dostupnost: 100 KS skladem

Kravský sýr s letním lanýžem

Caciotta vyrobená z čistého kravského mléka z vybraných farem, s jemnou chutí v kombinaci se silnou a vynikající chutí černého lanýže Norcia. Caciottina s lanýži Norcia, nazývaná také Tartufella, je stejně jako všechny kořeněné sýry v řadě bez konzervačních látek..

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 280g

Složení: KRAVSKÉ MLÉKO, syřidlo, mléčné kvašení, sůl, letní lanýž (Tuber aestivum Vitt.) min. 1%, aromata.

Alergeny: Mléko a mléčné výrobky (včetně laktózy).

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g produktu Energetická hodnota | 1560 kJ, 376 kcal Tuky | 30 g, z toho nasycené mastné kyseliny 19,30 g Sacharidy | 1 g, z toho cukry 0 g Bílkoviny | Obsah: 25,50 g Sůl | 1,01 g

Norcia caciotta s ořechy 340g

Cena 438 Kč
Dostupnost: 95 KS skladem

Kravský sýr s vlašskými ořechy Caciotta z kravského mléka s jemnou chutí v kombinaci se silnou a rustikální chutí vlašských ořechů.Pro tento sýr se používá kravské mléko a původ mléka je 100% italský.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 340g

Složení: kravské mléko, příprava vlašských ořechů v olivovém oleji (olivový olej, drcené vlašské ořechy), syřidlo, mléčné kvašení, sůl, vlašské ořechy 1,5 % hotového výrobku, BEZ KONZERVANTŮ Původ mléka: Itálie

Alergeny:Obsahuje MLÉKO, mléčné výrobky a ořechy (NUTS)

Průměrné hodnoty na 100 g Energie 1419 kJ/342 kcal Tuky 26,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 15,0 g Sacharidy 3,3 g z toho cukry 0,0 g Bílkoviny 22,1 g Sůl 1,40 g

Quattrocoli pecorino romano 50g

Cena 94 Kč
Dostupnost: 43 KS skladem

STROUHANÝ SÝR PECORINO

Jako základ se na výrobu sýra pecorino romano se používá čerstvé plnotučné ovčí mléko, většinou termizované. Solení probíhá ručně. Doba zrání činí minimálně 5 měsíců pro mladý sýr bez označení D.O.P. a 8 měsíců pro vyzrálý sýr a 12 měsíců pro velmi vyzrálý sýr. Pod tmavou ochrannou voskovou kůrou je bílé až lehce slámově žluté těsto, místy se v ní nachází drobná oka a má krystalickou strukturu. Vůně a chuť jsou silné a charakteristické a čím déle zraje, tím více nabírají vůně a chutě na intenzitě. Pecorino je velmi zdravý sýr s nízkým obsahem tuku v sušině (30%). Díky své drobivé struktuře je předurčen pro široké použití v Italské gastronomii. K tomuto sýru se nejlépe hodí červené víno z oblasti Lazio nebo ze Sardinie.

ODESÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 50g

Složení: Ovčí mléko,sůl,sýřidlo.

Granarolo mascarpone 250g

Cena 126 Kč
Dostupnost: 92 KS skladem

Granarolo Mascarpone je krémový, plnotučný italský smetanový sýr s úžasnou chutí vyrobený z italského kravského mléka.Lze jej použít místo crème fraîche nebo šlehačky. Nesmí chybět v tiramisú, ale skvěle se hodí i k dalším dezertům a vaření, jako je bruschetta se skořicovou buchtou a čerstvými jahodami a samozřejmně na Tiramisu.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU  S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 250g

Složení: Sýr: pasterizovaná mléčná smetana z kravského mléka, pasterizované kravské mléko, regulátor kyselosti: E330.

Alergeny: Mléko.

Nutriční hodnota na 100 g Energie 1658 kJ / 403 kcal Bílkovina Přibližně 3,6 g Karbohydráty Přibližně 2,5 g - Z toho cukry Přibližně 2,5 g Tuk Přibližně 42 g - Z toho nasycené mastné kyseliny Přibližně 28,2 g Sůl Přibližně 0,1 g

Parmareggio parmigiano 40 měsíců 200g

Cena 476 Kč
Dostupnost: 85 KS skladem

Kravský sýr zrání 40 měsíců.

Parmigiano Reggiano je jedním z neznámějších italských sýrů na světě také se mu přezdívá „král sýrů“. Sýr Parmigiano je zákonem chráněn stejnojmennou ochrannou známkou. Tento sýr se vyrábí podle přesně stanovených pravidel a předpisů, zaručující pouze tu nejvyšší kvalitu, v přesně vymezené lokalitě (Parma, Reggio, Mantova, Emilia, Modena). Mléko pro výrobu musí pocházet z volně se pasoucích krav, které se živí pouze zeleným krmivem. Sýr má pevnou hladkou kůru jemně nažloutlé až zlatavé barvy, zrnitou strukturu. Chuť je jemně štiplavá. Sýr se snadno rozpouští a používá se do polévek, omáček. Velmi oblíbený je nastrouhaný na těstoviny nebo jako pochutka k vínu.

VAKUOVĚ BALENO

​ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 200g

Složení: Kravské mléko, syřidla, soli (použití přísad není povoleno).

Alergeny: Kravské mléko

Nonno nanni burrata 125g

Cena 110 Kč
Dostupnost: 77 KS skladem

Nonno Nanni Burrata je tady.Čerstvá dobrota, 100% italská, s jemným,krémovým středem.Spojením dlouhé tradice výroby sýrů a prvotřídní suroviny může vzniknout pouze vynikající nový produkt. Nonno Nanni Burrata, vyrobená ze 100% italského mléka a bez konzervačních látek, je jedinečný produkt, pečlivě vyrobený pro sladký a intenzivní chuťový vjem. Pouzdro měkké mozzarelly obsahuje krémový střed stracciatelly a společně vytvářejí jedinečný chuťový zážitek.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Složení:Pasterizované mléko smetana ( min . 30 %),Sůl,SyřidloRegulátor kyselosti: kyselina citrónová,Mléčné fermenty

Alergeny:Obsahuje mléko

Aditiva:Bez konzervantů

Hmotnost: 125g

Klasifikace: ENERGETICKÁ HODNOTA1049 kJ / 253 kcal TUKPřibližně 21 g Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINYPřibližně 15 g SACHARIDPřibližně 2,0 g Z TOHO CUKRYHmotnost 0,9 g BÍLKOVINAPřibližně 14 g SŮLObsah: 0,90 g VÁPNÍK260 mg (32 % RHP*

Gioiella burrata s pestem uvnitř 100g

Cena 107 Kč
Dostupnost: 97 KS skladem

Lahodná krémová mozzarella burrata s bazalkovým pestem uvnitř.

Hmotnost: 100g

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Složení: Pasterizované mléko,smetana UHT 42%,sůl,bazalkové pesto,3,3%(90% bazalka,slunečnicový olej 7%,sůl 3%)sýřidlo,fermentované mléko,kyselina mléčná,kyselina sorbová.100% italské mléko.

Sorrentina burrata 125g

Cena 107 Kč
Dostupnost: 91 KS skladem

Představujeme Vám měkký čerstvý sýr Burrata od společnosti Latteria Sorrentina, klenot italské mlékárenské tradice, který je synonymem pro nezaměnitelnou chuť a výjimečnou kvalitu. Jeho jedinečná, jemná a zároveň sytá textura dělá z Burraty nejen pochoutku pro každodenní použití, ale také skvost pro speciální příležitosti.Burrata se skvěle hodí nejen k tradičním italským jídlům, jako jsou těstoviny, pizza a saláty, ale je také perfektní ingrediencí pro moderní gastronomické experimenty. Její krémová textura a jemně nasládlá chuť přidává neobyčejný rozměr každému jídlu, čímž zvyšuje jeho chuťový zážitek na nepoznanou úroveň.V Itálii je Burrata považována za poklad mezi sýry, a to nejen pro svou vynikající chuť, ale také pro její flexibilitu v kuchyni. Je to esenciální surovina, která oživí každé jídlo, od jednoduchých předkrmů až po sofistikované hlavní chody.

Hmotnost:125g 

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Složení: pasterizované mléko, UHT smetana 35%, sůl, syřidlo, regulátor kyselosti: E330. Tuk v sušině min. 50%.Výživové hodnoty na 100 g:993 kj / 240 kcal,Tuky:20 g Z toho nasycené mastné kyseliny:13 g,Sacharidy:1,9 g,Z toho cukry:1,9 g,Bílkoviny:13 g,Sůl:0,61 g

Cascina Mozzarella julienne strouhaná 2 kg

Cena 700 Kč
Dostupnost: 98 KS skladem

Kravský sýr s vláknitou strukturou.Přírodní polotučný měkký sýr.Obsah tuku 40%.

Složení:kravské MLÉKO,sůl,kukuřičný škrob,bakterie mléčného kvašení,syřidlo.

Baleno v ochrané atmosféře.

ODESÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost:2000g

Agriform grana padano plátky 100g

Cena 118 Kč
Dostupnost: 99 KS skladem

Sýr Grana Padano DOP plátky.

Obsah tuku v sušině min.32%.

ZASÍLWME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Složení:Mléko,sůl,Syřidlo, látka: vaječný lysozym.

Hmotnost:100g

Sorí buvolí burrata 152g

Cena 108 Kč
Dostupnost: 98 KS skladem

Pouze italské buvolí mléko: měkký a tenký plát mozzarelly zpracovaný ručně, který uzavírá srdce z drcené mozzarelly a smetany: vše 100% buvolí mléko. Žádné konzervační látky, jen spousta vášně uzavřená v praktické dóze, která se snadno odlupuje.

ODESÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Složení:Pasterizované buvolí MLÉKO, smetana z buvolího mléka, syrovátka přírodní roubování, sůl, syřidlo Původ mléka: Itálie

Hmotnost:125g

Sicilformaggi sýr s vínem 180g

Cena 244 Kč
Dostupnost: 50 KS skladem

OVČÍ/KRAVSKÝ SÝR

Pomalu zraje ve speciálních kádích s červeným vínem Nero d'Avola a Merlotem a výsledkem je sýr, který překvapí svými aromatickými tóny a měkkou a jemnou strukturou.

SLOŽENÍ:Pasterizované ovčí MLÉKO, pasterizované kravské MLÉKO, syřidlo, mléčné kvasy, sůl, nálev v červeném víně.

Obsahuje SIŘIČITANY. Může obsahovat stopy ořechů 

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost:180g

Sicilformaggi polozralý sýr 180g

Cena 269 Kč
Dostupnost: 50 KS skladem

OVČÍ/KRAVSKÝ SÝR

Tento sýr spojuje nejrůznější chuťové buňky.

Ochucené kapkou extra panenského olivového oleje, který ještě více zvýrazňuje jeho ovocné a zelené tóny.

SLOŽKY:Pasterizované ovčí mléko, pasterizované kravské mléko, syřidlo, lysozym z EGG, mléčné fermenty, sůl.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost:180g

Quattrocolli pecorino dop 1kg

Cena 1184 Kč
Dostupnost: 49 KS skladem

Jako základ se na výrobu sýra pecorino romano se používá čerstvé plnotučné ovčí mléko, většinou termizované. Solení probíhá ručně. Doba zrání činí minimálně 5 měsíců pro mladý sýr bez označení D.O.P. a 8 měsíců pro vyzrálý sýr a 12 měsíců pro velmi vyzrálý sýr. Pod tmavou ochrannou voskovou kůrou je bílé až lehce slámově žluté těsto, místy se v ní nachází drobná oka a má krystalickou strukturu. Vůně a chuť jsou silné a charakteristické a čím déle zraje, tím více nabírají vůně a chutě na intenzitě. Pecorino je velmi zdravý sýr s nízkým obsahem tuku v sušině (30%). Díky své drobivé struktuře je předurčen pro široké použití v Italské gastronomii. K tomuto sýru se nejlépe hodí červené víno z oblasti Lazio nebo ze Sardinie.

VAKUOVĚ BALENO

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 1000g 

Složení: (100 %) italské ovčí mléko pasterizované (Pasterizované ovčí mléko, živé mléčné fermenty), sůl a syřidlo.Výrobek neobsahuje přísady nebo suroviny pocházející z geneticky modifikovaných organismů OGM.

Alergeny: Mléko.Energetická hodnota na 100 g 1626 kj / 392 kcal Tuky (g): 32,0 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 18,2 Sacharidy (g): 0,001, z toho Cukry (g): 0,001 Polyalkoholy (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 0, Bílkoviny (g): 26 Vitamíny (g): 0 Sodík (g): 0 Sůl (g): 0 laktóza (g): 5,0.

Fattorie cremona grana padano bez laktózy 200g

Cena 223 Kč
Dostupnost: 48 KS skladem

Kravský sýr Grana Padano bez laktózy,doba zrání 10 měsíců.

Složení: kravské MLÉKO, sůl, syřidlo.

 Konzervační látka: Vaječný lysozym.

Tuk v sušině: min.32 % 

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Na 100g Energetická hodnota 1654kj/ 398 kcal,Tuky 29g,Nasycené tuky 18g,Sacharidy 0g,Cukry 0g,Bílkoviny 33g,Sůl 1,5g.

Hmotnost:200g

Valcolatte mozzarella fior di latte 400g

Cena 210 Kč
Dostupnost: 97 KS skladem

Mozzarella  Fiordi Latte od Caseificio Valcolatte se vyrábí ze 100% italského mléka a mléčných fermentů.

Produkt vhodný pro vegetariány.

100% ITALSKÉ MLÉKO

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Složení:Pasterizované kravské mléko*, sůl (NaCl), mikrobiální syřidlo, mléčné fermenty. *Původ mléka: Itálie

Nutriční hodnoty Energie: 1294 kJ/ 312 kcal, Tuky: 26 g z toho nasycené tuky: 18 g, Sacharidy: 1,5 g z toho cukry: 0,7 g, Bílkoviny: 18 g, Sůl (NaCl): 0,9 g

Hmotnost:400g

Max food gorgonzola sýr dop 1,5kg

Cena 983 Kč
Dostupnost: 90 KS skladem

Gorgonzola je světoznámý italský sýr s modrou plísní - Blue cheese -s krátkou a střední dobou zrání, v závislosti na tom jestli pak je "dolce" nebo "spicy".  K nejznámějším sýrům s modrou plísní patří Gorgonzola a Roquefort, z českých sýrů pak Niva. Dodnes se některé druhy nechávají v jeskyních zrát. Jeden z nejstarších modrých sýrů je Gorgonzola, vznikl již roku 879.Vyrábí se z kravského mléka, naočkováním plísněmi z rodu Penicillium Roqueforti; Díky přítomnosti těchto plísní sýr velmi rychle dozrává. Svůj název sýr nese podle města Gorgonzola ležícího na východ od Milána v Lombardiii. Gorgonzola se vyrábí jen v určitých provinciích (Bergamo, Brescia, Cremona nebo Milano) z mléka pocházejícího od krav chovaných v této oblasti.  Mléko nesmí být znečištěno antibiotiky běžně používaných v zemědělství, dezinfekčními prostředky, ani pesticidy.Varianta "dolce - sladká" je středně aromatická, na rozdíl od varianty "piccante - pikantní", která zraje déle.U sladké varianty je to nejméně 50 dnů, u pikantní varianty minimálně 80 - 180 dnů.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost:200g 

Složení:mléko, sůl, telecí syřidlo, vybrané fermenty a Suspenze: Penicillium roqueforti Alergeny:Mléko

Sorí mozzarella di bufala campana kuličky 125g

Cena 127 Kč
Dostupnost: 50 KS skladem

Mozzarella di Bufala Campana DOP Sorì představuje dokonalost gastronomického dědictví Kampánie. Tato mozzarella, vyrobená z buvolího mléka podle přísných standardů chráněného označení původu, je chloubou společnosti. Řemeslný proces začíná jemným mlékem buvolů chovaných v oblastech DOP a končí mistrovstvím zkušených sýrařů, kteří každý den pracují na zajištění špičkové kvality produktu.

Certifikovaná pravost : Vyrobeno podle přísných norem DOP .

Vysoce kvalitní buvolí mléko : Pochází od buvolů chovaných v oblastech DOP.

Řemeslné zpracování : Mistrovsky vytvořené zkušenými sýraři.

Nezaměnitelná chuť : Bohatá a krémová chuť, typická pro buvolí mozzarellu.

Složení:Pasterizované buvolí MLÉKO, přírodní syrovátkový předkrm, sůl,

syřidlo

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost:125g