Podkategorie

Aktivní filtry

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

  1. Le 5 Stagioni Lemady 1kg

    Směs pro přirozené kynutí těsta na pizzu  5 Stagioni rozšiřuje svou řadu kvasnic o kvásek Lemady, který umožňuje přirozené kynutí vašich...
    421 Kč
    Skladem
  2. Paneangeli pivovarské droždí 21g

    Pivovarské droždí pro pizzy, housky, speciální chleby a dezerty 3 x 7 g Mistr Fornaio by se mělo přidávat do mouky spolu se 2 lžičkami...
    107 Kč
    Skladem
  3. Paneangeli vanilkové droždí 48g

    Vanilkové droždí na sladké 3 kusy.Instantní kvasnicový prášek s jemnou vůní vanilinu. Jedná se o chemické kvasinky složené z...
    102 Kč
    Skladem

Paneangeli vanilkové droždí 48g

Cena 102 Kč
Dostupnost: 98 KS skladem

Vanilkové droždí na sladké 3 kusy.Instantní kvasnicový prášek s jemnou vůní vanilinu. Jedná se o chemické kvasinky složené z hydrogenuhličitanu a pyrofosfátu, kypřících činidel, které se aktivují vodou a teplem trouby.Ideální pro přípravu všech pečených dezertů, jako jsou koláče z měkkého těsta, pečivo s krátkou kůrou a měkké koláče.Díky okamžitému kynutí jej jednoduše prosejete a přidáte do těsta jako poslední, než přidáte tekutiny. Vložte do trouby již horké a během vaření neotevírejte. Sáček o hmotnosti 16 g je indikován až do 500 g mouky.

Hmotnost: 48g

Složení: Kypřící činidla (difosforečnan sodný (E 450), hydrogenuhličitan sodný (E 500)), kukuřičný škrob, stabilizátor (sodné, draselné a vápenaté soli mastných kyselin (E 470a)), aromata. Bez složek živočišného původu.

Paneangeli pivovarské droždí 21g

Cena 107 Kč
Dostupnost: 90 KS skladem

Pivovarské droždí pro pizzy, housky, speciální chleby a dezerty 3 x 7 g

Mistr Fornaio by se mělo přidávat do mouky spolu se 2 lžičkami cukru, a to jak na sladká, tak na slaná těsta. Není nutné její rozpouštět ve vodě.Pokud použijete pouze část obsahu sáčku, uchovávejte zbytek v chladničce a spotřebujte do 2 dnů.

Hmotnost: 21g

Složení: sušené droždí, emulgátor: sorbitan monostearát

Le 5 Stagioni Lemady 1kg

Cena 421 Kč
Dostupnost: 74 KS skladem

Směs pro přirozené kynutí těsta na pizzu 

5 Stagioni rozšiřuje svou řadu kvasnic o kvásek Lemady, který umožňuje přirozené kynutí vašich těst na pizzu pro efektivní a konstantní výsledek. Jeho použití zaručuje vyvinutí objemné a křupavé kůrky, tak jak to máme rádi.Lemady je směs na bázi sušeného pšeničného kvásku na pizzu.Toto kynuté těsto umožňuje upravovat strukturu všech druhů těsta na pizzu, zvláště pokud hledáte vysoce medové těsto. Stručně řečeno, toto kynuté těsto vám dá:zvětšení objemu během pečení delší trvanlivost těst a vylepšené chutě a vůně.Vyžaduje přidání pivovarských kvasnic podle obvyklých dávek přizpůsobených vašemu receptu.

Lemady nenahrazuje kvasnice, je to doplněk

Orientační dávkování:od 2 g do 5 g/kg mouky, pro silné mouky (W>280)5 g až 20 g/kg mouky, pro středně a nízkobílkovinné, poloplnohodnotné a kompletní mouky.Nepoužívejte Lemady v kombinaci se zlepšováky nebo pomocnými látkami.Vlhkost: maximálně 10 %.

Hmotnost: 1000g