Paneangeli želatina na folii12g
Želatina na folii.Vynikající přírodní želírující činidlo. Díky procesu výběru surovin je zaručena vysoká želírovací síla u malých a lehkých listů.
Ideální pro přípravu různých druhů dezertů: bavorský krém, panna cotta, pěna a parfaits, pro přípravu a zdobení slaných pokrmů, jako je aspik, paštika a želé na bázi masa, drůbeže, ryb a zeleniny.
Pro přípravu 500 g želatiny je vhodný 12g sáček.
Použití:Želatinu namočte na 10 minut do studené vody, vymačkejte a rozpusťte na mírném ohni bez varu. Nechte vychladnout.POUŽITÍ ZA STUDENA: PŘIDEJTE ji k ingrediencím a dobře promíchejte.HORKÉ: Misky zalijte ještě tekutou želatinou.Před vyjmutím z formy vložte na 2 hodiny do lednice.Nelze použít s čerstvým kiwi a ananasem.
Hmotnost: 12g