PARMSKÁ ŠUNKA BEZ KOSTI RISERVA 18 MĚSÍCŮ ZRÁNÍ
Výroba parmské šunky Prosciutto di Parma 18 Mesi DOP Ferrari Riserva trvá 18 měsíců a zahrnuje veškeré dovednosti a zkušenosti rodiny Ferrariových , aby vznikla Etichetta Nera Riserva, šunka , která se stala excelencí našeho regionu a je oceňována v Itálii i v zahraničí.
Riserva Black Label 18měsíční parmské šunky od Giovanniho Ferrariho je proto odpovědí na všechny, kteří od parmské šunky očekávají výraznou kvalitu a jedinečnou chuť .
PRODUKCE
Kde to uděláme? Tam nahoře.
Naše šunky zpracováváme a zrajeme v nadmořské výšce 800 m, v ekologické oáze Tizzano Val Parma, zelené oblasti Apeninského hřebene v tradiční oblasti produkce parmské šunky.
Když fouká mořský vánek, otevíráme okna našich pokojů a vpouštíme dovnitř čerstvý, neznečištěný vzduch, ideální pro sušení a nakládání, což dodává prosciuttu Ferrari jeho jedinečnou a nezaměnitelnou chuť.
ak to uděláme? Stejným způsobem, jako jsme to dělali vždycky.
Pro nás je výroba prosciutta rodinnou tradicí. Dodržujeme starobylé rolnické metody zpracování, konzervace a nakládání masa, které žárlivě střežíme a předáváme od našich předků dodnes.
Neocenitelné dědictví zkušeností a řemeslného zpracování v kombinaci s pomalým zráním činí naše produkty výjimečnými co do sladkosti, barvy a chuti.
Co si vybíráme? Pouze ty nejlepší suroviny.
Pro prvotřídní prosciutto potřebujete to nejlepší maso. Proto věnujeme maximální pozornost výběru našich kýt, které pocházejí pouze z farem a jatek certifikovaných konsorciem Parma Ham Consortium.
My a naši dodavatelé máme vztah vzájemné důvěry a spolupráce, který trvá již více než 30 let. Jen tak můžeme zajistit nejvyšší kvalitu a bezpečnost každé jednotlivé šunky.
Maso | Z prasat narozených a odchovaných v Itálii, starších 9 měsíců a s průměrnou hmotností 160 kg, krmených kukuřicí, ječmenem a syrovátkou získanou z produkce sýra Parmigiano Reggiano.
Sůl | Distribuováno a odměřováno přísně ručně s péčí a trpělivostí našimi mistry solením: každá kýta je individuálně ošetřena nejčistší italskou mořskou solí nejvyšší kvality.
Vzduch | Suchý a voňavý, vzduch Parmských kopců, v nadmořské výšce 800 metrů, v jedinečném a nedotčeném mikroklimatu naší země.
Čas | Neviditelná, ale nezbytná ingredience pro výrobu vysoce kvalitního prosciutta. Protože dobrota pochází od těch, kteří čekají.
VAKUOVĚ BALENO.
ZASÍLÁME V TERMOOBALU
Hmotnost: 7000g
Složení: italská vepřová kýta, sůl.BEZ KONZERVANTŮ A BEZ LEPKU.