Podkategorie

Aktivní filtry

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

  1. Smeraldo prosciutto crudo sušená šunka bez kosti 1kg

    Sušená šunka očištěná bez kosti  doba zrání minimálně 10 měsíců. Získává se z prvotřídní surové šunky. Po dlouhém ochucení se šunky...
    986 Kč
    Skladem
  2. Negroni prosciutto di san daniele zrající šunka kráj.dop 80g

    Zrající šunka San Danielle DOP krájená Tato nezaměnitelná šunka ve tvaru kytary, certifikovaná pro CHOP (chráněné označení původu) je...
    199 Kč
    Skladem
  3. Simmenthal hovězí v aspiku 3x90g

    Hovězí masová konzerva 3 kusy Výběrové dušené hovězí maso ve vlastní šťávě. Obsah tuku jen 2 %. Balení obsahuje 3×90 g.Prožijte jemnost...
    329 Kč
    Skladem
  4. Negroni prosciutto di parma parmská šunka kráj.80g

    Parmská šunka krájená Tradiční parmská šunka certifikovaná DOP se vyrábí výhradně z italských vepřových kýt v souladu s požadavky DOP....
    183 Kč
    Skladem
  5. Negroni dušená šunka 110g

    Dušená šunka 100% autentická italská uzenina. Pomalu vařené, pečlivě vybrané italské vepřové maso, jemně nakrájené pro delikátní jídlo...
    174 Kč
    Skladem
  6. Veroni stinco pečená kýta s bylinkami 870g

    Z řemeslného know-how Veroni, starobylého receptu. Pečená kýta, získaná zpracováním vařené šunky, je dokonale opečená a zhnědlá, což vede...
    1098 Kč
    Skladem
  7. Verucchia prosciutto crudo sušená šunka 6kg

    Sušená syrová šunka z komunitních stehen. Jedná se o vysoce gastronomický produkt a je vyroben z prasat chovaných v evropském...
    5468 Kč
    Skladem
Další nejprodávanější

Negroni dušená šunka 110g

Cena 174 Kč
SKLADEM
Dostupnost: 94 KS skladem

Dušená šunka

100% autentická italská uzenina.

Pomalu vařené, pečlivě vybrané italské vepřové maso, jemně nakrájené pro delikátní jídlo 

100% italské vepřové maso bez lepku, mléčných derivátů a přidaného glutamátu.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 110g

Složení: Vepřové maso,sůl,přírodní aromata,víno,E301,E250.

KOD:400904

Simmenthal hovězí v aspiku 3x90g

Cena 329 Kč
SKLADEM
Dostupnost: 44 KS skladem

Hovězí masová konzerva 3 kusy

Výběrové dušené hovězí maso ve vlastní šťávě. Obsah tuku jen 2 %. Balení obsahuje 3×90 g.Prožijte jemnost italského jídla s touto lahodnou a vyváženou směsí hovězího masa Simmenthal. Každý kousek je pečlivě vybrán a připraven, aby poskytl dokonalou kombinaci chuti, šťavnatosti a kvality

Hmotnost: 270g

Složení: vývar (voda,med,aro­matické rostliny, přírodní aroma, koření) vařené hovězí maso 35% ekvivalentní 63 % libového syrového masa 70 % deklarované hmotnosti, sůl, zvýrazňovač chutí: glutamát sodný, konzervační látka: dusitan sodný

Nutriční hodnoty na 100 g: energie 258 kJ – 61 kcal tuky 1,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g sacharidy 0,2 g z toho cukry 0,2 g vláknina 0,5 g bílkoviny 11,5 g sůl 1,9 g hmotnost 3×90 g

Veroni stinco pečená kýta s bylinkami 870g

Cena 1098 Kč
SKLADEM
Dostupnost: 146 KS skladem

Z řemeslného know-how Veroni, starobylého receptu. Pečená kýta, získaná zpracováním vařené šunky, je dokonale opečená a zhnědlá, což vede k křehkému a chutnému masu.

Způsob přípravy:

Příprava v troubě:Vyjměte šunku ze sáčku a vložte ji do pekáče.Dokončete pečení v troubě při 200 °C po dobu 30 minut nebo na sporáku, přidejte půl sklenice bílého vína, nesolte.

 Příprava v hrnci:Přiveďte vodu k varu, ponořte uzavřený sáček a nechte 20 minut vařit. Vyjměte sáček z horké vody a na jedné straně ho nařízněte, aby přírodní vývar*, který se tvoří během vaření, odkapal. * Tvorba vývaru je způsobena vařením, kterému je šunka vystavena, což umožňuje vynikající a prodlouženou konzervaci produktu.

Složení:Vepřová šunka,Sůl,Přírodní příchutě,Rýžová mouka,Aromatické rostliny,Koření,Antioxidant: askorbát sodný.

Bezlepkové

Bez mléka a jeho derivátů

Bez přidaných polyfosfátů

S přírodními příchutěmi

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 870g

Caregnini luigi prosciutto crudo bez kosti 6kg

Cena 5899 Kč
SKLADEM
Dostupnost: 50 KS skladem

Sušená vykoštěná sušená šunka ze stehen.

Jedná se o vysoce kvalitní gastronomický produkt a je vyroben z prasat chovaných v evropském společenství a zrající déle než 16měsíců.

Složení:Vepřová kýta,sůl,aroma.

Balení: Vakuově balené

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost:6000g

Dostupnost: 79 KS skladem

Sušená šunka očištěná bez kosti  doba zrání minimálně 10 měsíců. Získává se z prvotřídní surové šunky. Po dlouhém ochucení se šunky pečlivě vyberou a vykostí, aby se zaručily rovnoměrné řezy. Ideální volba pro spotřebitele, kteří si chtějí koupit malou porci šunky na doma.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 1000g

Složení: Vepřová kýta, mořská sůl,

dusičnan drasený.

Dostupnost: 93 KS skladem

Zrající šunka San Danielle DOP krájená

Tato nezaměnitelná šunka ve tvaru kytary, certifikovaná pro CHOP (chráněné označení původu) je sušena pouze v San Daniele del Friuli (severovýchodní Itálie). Závazné požadavky na soulad s osvědčením CHOP jsou:Výhradní použití nohou z těžkých italských vepřových mas;hmotnost nevykostěného konečného produktu 8 až 10 kg (nikdy ne méně než 7,5);Doba vytvrzování za sucha nejméně 13 měsíců.Šunka San Daniele se vyznačuje sladkou chutí, jemnými plátky a intenzivní vůní. K dispozici také jako "Riserva" San Daniele Ham, sušené minimálně 16 měsíců pro ještě výraznější chuť.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Bez lepku

Hmotnost: 80g

Složení: Italská vepřová kýta,mořská sůl.

Dostupnost: 92 KS skladem

Parmská šunka krájená

Tradiční parmská šunka certifikovaná DOP se vyrábí výhradně z italských vepřových kýt v souladu s požadavky DOP.

Dlouhá doba zrání zajišťuje zvláštní rovnováhu mezi intenzivní vůní, sladkou chutí a sametovou texturou.

Bez Mléčných derivátů

Bez konzervačních látek

ODESÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 80g

Složení: Vepřová kýta a sůl.

Klasifikace: Nutriční hodnoty na 100g výrobku:1056/253 kcal.Tuky 16g,z toho matné nasycené kyseliny 5,3g,sacharidy:méně než 0,5g,z toho cukry 0g,Bílkoviny 27g,Sůl 4,6g.

Verucchia prosciutto crudo sušená šunka 6kg

Cena 5468 Kč
SKLADEM
Dostupnost: 48 KS skladem

Sušená syrová šunka z komunitních stehen.

Jedná se o vysoce gastronomický produkt a je vyroben z prasat chovaných v evropském společenství a zrající v Zocca při 759 m nad mořem.

Složení:Vepřová kýta,sůl,aroma.

Kozervanty:Dusičnan draselný E252,Dusitan sodný E250.

Minimální zrání 10 měsíců.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍM PRVKEM.

balení: Vakuově balené

Hmotnost:5800g-6500g

Dostupnost: 100 KS skladem

Culatello  di Zibello CHOP , král uzenin a  nejvzácnější člen rodiny Negroni . Tato ručně vyráběná pochoutka s bohatou historií sahající až do roku 1300 je věnována těm, kteří mají v životě chuť na dobré věci, a vypráví příběh o všem, co je italské:  o lásce, vášni a nečase .

Podle legendy vznikl náhodou, když skromný řezník omylem vykostil šunku a aby napravil svou chybu, osolil a zavázal to, co z masa zbylo: výsledkem bylo Culatello. 

Culatello di Zibello CHOP představuje  nejvyšší vyjádření dokonalosti Pietra Negroniho . Jeho nezaměnitelný hruškovitý tvar a sytě červená barva jsou výsledkem prastarého rituálu známého pouze místními řemeslníky, včetně tajného receptu a techniky pletení, prováděné ručně, které připravují Culatello na jeho dlouhý odpočinek ve sklepích  Villa Gambara , kde zbývá dosáhnout dokonalého vyzrání.  

Stella's Culatello di Zibello CHOP se  vyrábí v údolí Parma , ve Villa Gambara, stavbě ze sedmnáctého století, která byla přeměněna na  řemeslnou laboratoř  , kde až do dnešního dne mistři řemeslníci z Charcuterie pokračují ve vynikající stoleté tradici Culatello di Zibello CHOP. Místní klimatické podmínky v oblasti řeky Pád s mlžnými vlhkými zimami střídajícími se s dlouhými suchými léty podporují ideální zrání produktu. Certifikát CHOP znamená chráněné označení původu – a zaručuje zcela italský dodavatelský řetězec, od pečlivého výběru a výživy skotu až po produkci a distribuci. 

Kvalita a rafinovaná chuť   

Sladká, jemná a rafinovaná.  To jsou atributy, které nejlépe vystihují chuť Culatello di Zibello se sytě červenou barvou a decentním tukovým mramorováním. Nakrájené na tenké plátky se nejlépe  hodí se sektem nebo pivem nebo s jednoduchým bruschette , aby se naplno rozvinuly jeho nádherné komplexní vůně s nádechem vína, ořechů a koření, které jsou pro oblast Zibello tak charakteristické. 

Otevřete 20 minut před degustací a pečlivě nakrájejte papír na tenké plátky, aby se naplno projevila jedinečná chuť produktu  . Culatello di Zibello se hodí ke všem druhům šumivých vín, jako je  Franciacorta Brut nebo Prosecco,  ale lze si ho vychutnat i s  ležákem nebo plzeňským pivem.

Nejlépe doplněné  jednoduchými přísadami, které zvýrazňují chuť nabízenou každým plátkem.  Pro gurmánské předkrmy jednoduše podávejte s bruschettou a máslovými kadeřemi nebo použijte jako ozdobu na těstoviny s rozpuštěným máslem, abyste vytvořili hlavní jídlo se zvláštním nádechem. 

ZASÍLÁME V TERMOOBALUS CHLADÍCÍ VLOŽKOU

VAKUOVĚ BALENO

BEZ LEPKU

Hmotnost: 110g

Složení: vepřové maso,sůl,pepř,česnek.

Dostupnost: 50 KS skladem

PARMSKÁ ŠUNKA BEZ KOSTI 15 MĚSÍCŮ ZRÁNÍ 

Výroba parmské šunky Prosciutto di Parma 15 Mesi DOP Ferrari  trvá 15 měsíců a zahrnuje veškeré dovednosti a zkušenosti rodiny Ferrariových , aby vznikla Etichetta Rosa, šunka , která se stala excelencí našeho regionu a je oceňována v Itálii i v zahraničí.

 Rosa Label 15měsíční parmské šunky od Giovanniho Ferrariho je proto odpovědí na všechny, kteří od parmské šunky očekávají výraznou kvalitu a jedinečnou chuť .

PRODUKCE

Kde to uděláme? Tam nahoře. 

Naše šunky zpracováváme a zrajeme v nadmořské výšce 800 m, v ekologické oáze Tizzano Val Parma, zelené oblasti Apeninského hřebene v tradiční oblasti produkce parmské šunky.

Když fouká mořský vánek, otevíráme okna našich pokojů a vpouštíme dovnitř čerstvý, neznečištěný vzduch, ideální pro sušení a nakládání, což dodává prosciuttu Ferrari jeho jedinečnou a nezaměnitelnou chuť.

Jak to uděláme? Stejným způsobem, jako jsme to dělali vždycky.

Pro nás je výroba prosciutta rodinnou tradicí. Dodržujeme starobylé rolnické metody zpracování, konzervace a nakládání masa, které žárlivě střežíme a předáváme od našich předků dodnes.

Neocenitelné dědictví zkušeností a řemeslného zpracování v kombinaci s pomalým zráním činí naše produkty výjimečnými co do sladkosti, barvy a chuti.

 Co si vybíráme? Pouze ty nejlepší suroviny.

Pro prvotřídní prosciutto potřebujete to nejlepší maso. Proto věnujeme maximální pozornost výběru našich kýt, které pocházejí pouze z farem a jatek certifikovaných konsorciem Parma Ham Consortium.

My a naši dodavatelé máme vztah vzájemné důvěry a spolupráce, který trvá již více než 30 let. Jen tak můžeme zajistit nejvyšší kvalitu a bezpečnost každé jednotlivé šunky.

Maso | Z prasat narozených a odchovaných v Itálii, starších 9 měsíců a s průměrnou hmotností 160 kg, krmených kukuřicí, ječmenem a syrovátkou získanou z produkce sýra Parmigiano Reggiano.

Sůl | Distribuováno a odměřováno přísně ručně s péčí a trpělivostí našimi mistry solením: každá kýta je individuálně ošetřena nejčistší italskou mořskou solí nejvyšší kvality.

Vzduch | Suchý a voňavý, vzduch Parmských kopců, v nadmořské výšce 800 metrů, v jedinečném a nedotčeném mikroklimatu naší země.

Čas | Neviditelná, ale nezbytná ingredience pro výrobu vysoce kvalitního prosciutta. Protože dobrota pochází od těch, kteří čekají.

VAKUOVĚ BALENO

ZASÍLÁME V TERMOOBALU

Hmotnost: 7000g

Složení:italská vepřová kýta, sůl

Dostupnost: 50 KS skladem

PARMSKÁ ŠUNKA BEZ KOSTI RISERVA 18 MĚSÍCŮ ZRÁNÍ 

Výroba parmské šunky Prosciutto di Parma 18 Mesi DOP Ferrari Riserva  trvá 18 měsíců a zahrnuje veškeré dovednosti a zkušenosti rodiny Ferrariových , aby vznikla Etichetta Nera Riserva, šunka , která se stala excelencí našeho regionu a je oceňována v Itálii i v zahraničí.

Riserva Black Label 18měsíční parmské šunky od Giovanniho Ferrariho je proto odpovědí na všechny, kteří od parmské šunky očekávají výraznou kvalitu a jedinečnou chuť .

PRODUKCE

Kde to uděláme? Tam nahoře. 

Naše šunky zpracováváme a zrajeme v nadmořské výšce 800 m, v ekologické oáze Tizzano Val Parma, zelené oblasti Apeninského hřebene v tradiční oblasti produkce parmské šunky.

Když fouká mořský vánek, otevíráme okna našich pokojů a vpouštíme dovnitř čerstvý, neznečištěný vzduch, ideální pro sušení a nakládání, což dodává prosciuttu Ferrari jeho jedinečnou a nezaměnitelnou chuť.

ak to uděláme? Stejným způsobem, jako jsme to dělali vždycky.

Pro nás je výroba prosciutta rodinnou tradicí. Dodržujeme starobylé rolnické metody zpracování, konzervace a nakládání masa, které žárlivě střežíme a předáváme od našich předků dodnes.

Neocenitelné dědictví zkušeností a řemeslného zpracování v kombinaci s pomalým zráním činí naše produkty výjimečnými co do sladkosti, barvy a chuti.

 Co si vybíráme? Pouze ty nejlepší suroviny.

Pro prvotřídní prosciutto potřebujete to nejlepší maso. Proto věnujeme maximální pozornost výběru našich kýt, které pocházejí pouze z farem a jatek certifikovaných konsorciem Parma Ham Consortium.

My a naši dodavatelé máme vztah vzájemné důvěry a spolupráce, který trvá již více než 30 let. Jen tak můžeme zajistit nejvyšší kvalitu a bezpečnost každé jednotlivé šunky.

Maso | Z prasat narozených a odchovaných v Itálii, starších 9 měsíců a s průměrnou hmotností 160 kg, krmených kukuřicí, ječmenem a syrovátkou získanou z produkce sýra Parmigiano Reggiano.

Sůl | Distribuováno a odměřováno přísně ručně s péčí a trpělivostí našimi mistry solením: každá kýta je individuálně ošetřena nejčistší italskou mořskou solí nejvyšší kvality.

Vzduch | Suchý a voňavý, vzduch Parmských kopců, v nadmořské výšce 800 metrů, v jedinečném a nedotčeném mikroklimatu naší země.

Čas | Neviditelná, ale nezbytná ingredience pro výrobu vysoce kvalitního prosciutta. Protože dobrota pochází od těch, kteří čekají.

 

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU

Hmotnost: 7000g

Složení: italská vepřová kýta, sůl.BEZ KONZERVANTŮ A BEZ LEPKU.

Villani fiordaliso dušená šunka 110g

Cena 209 Kč
SKLADEM
Dostupnost: 50 KS skladem

Fiordaliso dušená šunka se vyrábí z vybraných a kontrolovaných francouzských vepřových kýt, které se vyznačují ideální rovnováhou mezi libovou částí a mramorováním tuku. Ochuceno nálevem speciálně připraveným z bylin a aromatických bobulí podle exkluzivní receptury. Jemná chuť.

Bez lepku a mléčných výrobků. Pouze přírodní aromata.

Složení:vepřové maso z francouzkých kýt,sů,fruktoza,dextroza,sacharoza,víno,koření,přírodní aroma,askorbát sodný,dusitan sodný.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU

Hmotnost:110g