Culatello di Zibello CHOP , král uzenin a nejvzácnější člen rodiny Negroni konečně dorazil do Ameriky ! Tato ručně vyráběná pochoutka s bohatou historií sahající až do roku 1300 je věnována těm, kteří mají v životě chuť na dobré věci, a vypráví příběh o všem, co je italské: o lásce, vášni a nečase .
Podle legendy vznikl náhodou, když skromný řezník omylem vykostil šunku a aby napravil svou chybu, osolil a zavázal to, co z masa zbylo: výsledkem bylo Culatello.
Culatello di Zibello CHOP představuje nejvyšší vyjádření dokonalosti Pietra Negroniho . Jeho nezaměnitelný hruškovitý tvar a sytě červená barva jsou výsledkem prastarého rituálu známého pouze místními řemeslníky, včetně tajného receptu a techniky pletení, prováděné ručně, které připravují Culatello na jeho dlouhý odpočinek ve sklepích Villa Gambara , kde zbývá dosáhnout dokonalého vyzrání.
Stella's Culatello di Zibello CHOP se vyrábí v údolí Parma , ve Villa Gambara, stavbě ze sedmnáctého století, která byla přeměněna na řemeslnou laboratoř , kde až do dnešního dne mistři řemeslníci z Charcuterie pokračují ve vynikající stoleté tradici Culatello di Zibello CHOP. Místní klimatické podmínky v oblasti řeky Pád s mlžnými vlhkými zimami střídajícími se s dlouhými suchými léty podporují ideální zrání produktu. Certifikát CHOP znamená chráněné označení původu – a zaručuje zcela italský dodavatelský řetězec, od pečlivého výběru a výživy skotu až po produkci a distribuci.
Kvalita a rafinovaná chuť
Sladká, jemná a rafinovaná. To jsou atributy, které nejlépe vystihují chuť Culatello di Zibello se sytě červenou barvou a decentním tukovým mramorováním. Nakrájené na tenké plátky se nejlépe hodí se sektem nebo pivem nebo s jednoduchým bruschette , aby se naplno rozvinuly jeho nádherné komplexní vůně s nádechem vína, ořechů a koření, které jsou pro oblast Zibello tak charakteristické.
Otevřete 20 minut před degustací a pečlivě nakrájejte papír na tenké plátky, aby se naplno projevila jedinečná chuť produktu . Culatello di Zibello se hodí ke všem druhům šumivých vín, jako je Franciacorta Brut nebo Prosecco, ale lze si ho vychutnat i s ležákem nebo plzeňským pivem.
Nejlépe doplněné jednoduchými přísadami, které zvýrazňují chuť nabízenou každým plátkem. Pro gurmánské předkrmy jednoduše podávejte s bruschettou a máslovými kadeřemi nebo použijte jako ozdobu na těstoviny s rozpuštěným máslem, abyste vytvořili hlavní jídlo se zvláštním nádechem.
ZASÍLÁME V TERMOOBALU.
VAKUOVĚ BALENO
BEZ LEPKU
Hmotnost: 110g
Složení: vepřové maso,sůl,pepř,česnek.