Montevecchio Guanciale al Pepe kombinuje italskou řemeslnou tradici s nádechem gurmánské rafinovanosti.Kořeněný podle starověkých metod a obohacený aromatickým pepřem nabízí autentickou a hlubokou chuť, ideální pro obohacení klasických receptů, jako je carbonara a amatriciana.
Ideální pro ty, kteří hledají pravou chuť tradice, ale se sofistikovaným tónem, který vylepší každé jídlo.
Mistrovské dílo chuti mezi minulostí a současností.Prosciuttificio Montevecchio je příběhem lásky a péče o produkty. Již více než 20 let se rodina Gherardi věnuje zpracování těch nejlepších kusů vepřového masa. Společnost založená v roce 2002 v Savignu se nachází v údolích Samoggia, obklopená zelenými kopci Bologna, země synonymem kulinářské kvality. Starověké řemeslné znalosti a moderní technologie se spojují, aby vytvořily inovativní produkty z hlediska střihu a chuti spojené s venkovskými tradicemi. Produkty jsou v každém procesu sledovány kvalifikovanými lidmi, kteří získali zkušenosti v oboru, s obětavostí podporovanou rodinou Gherardi. PŘED POUŽITÍM DOPORUČUJEME ODSTRANIT KŮRU/obsahuje pepř a sůl/.
ZASÍLÁME V TERMOOBALU.
GUANCIALE JE VAKUOVĚ BALENÉ.
UVEDENÁ CENA JE ZA 1KG,POKUD JE KUS MENŠÍ,UPRAVUJEME CENU SMĚREM DOLŮ.
Složení:vepřové maso,sůl,přírodní aroma,konzervanty:dusičnan draselný E252,dusitan sodnýE250.
Hmotnost:500g-1kg