Podkategorie

Aktivní filtry

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

  1. Alimenta pizza korpus 2ks 300g

    Pizza základ v neapolském stylu Zdravotní nezávadnost Base Pizza alla Napoletana (základ na pizzu v neapolském stylu) závisí nejen na...
    149 Kč
    Skladem
  2. Savini Pinsa Romana 2x 250g

    Předchůdce pizzy, název pinsa pochází z latinského pinsere: „drtit, drtit, mlít“.Ve starém Římě se připravoval mletím obilovin, prosa,...
    224 Kč
    Skladem
  3. Le 5 Stagioni Lemady 1kg

    Směs pro přirozené kynutí těsta na pizzu  5 Stagioni rozšiřuje svou řadu kvasnic o kvásek Lemady, který umožňuje přirozené kynutí vašich...
    421 Kč
    Skladem
  4. Paneangeli pivovarské droždí 21g

    Pivovarské droždí pro pizzy, housky, speciální chleby a dezerty 3 x 7 g Mistr Fornaio by se mělo přidávat do mouky spolu se 2 lžičkami...
    107 Kč
    Skladem
  5. Paneangeli Pomerančové aroma 4ml

    Tekutá příchuť s pomerančovou příchutí uchovávaná v uzavíratelné lahvičce. Co lze připravit:Ideální pro provonění a charakterizaci...
    54 Kč
    Skladem
  6. Paneangeli vanilkové droždí 48g

    Vanilkové droždí na sladké 3 kusy.Instantní kvasnicový prášek s jemnou vůní vanilinu. Jedná se o chemické kvasinky složené z...
    102 Kč
    Skladem
  7. Chef besciamella 200ml

    Tato omáčka je skvělým doplňkem k mnoha pokrmům, jako jsou lasagne, cannelloni, zeleninové gratinované pokrmy a mnoho dalších. S Parmalat...
    58 Kč
    Skladem
  8. Paneangeli želatina na folii12g

    Želatina na folii.Vynikající přírodní želírující činidlo. Díky procesu výběru surovin je zaručena vysoká želírovací síla u malých a...
    77 Kč
    Skladem
  9. Paneangeli Vanilkové aroma 4ml

    Tekutá příchuť s vanilkovou příchutí uchovávaná v uzavíratelné lahvičce. Co lze připravit:Ideální pro provonění a charakterizaci dezertů...
    57 Kč
    Skladem
  10. i Dolci di Montagna Savoiardi 500g

    Piškoty na Tiramisu.Savoiardi jsou lahodné podlouhlé pečené piškoty z pšeničné mouky. Jsou známé přibližně od roku 1348 a jejich původ se...
    129 Kč
    Skladem
Další nejprodávanější

Paneangeli želatina na folii12g

Cena 77 Kč
Dostupnost: 97 KS skladem

Želatina na folii.Vynikající přírodní želírující činidlo. Díky procesu výběru surovin je zaručena vysoká želírovací síla u malých a lehkých listů.

Ideální pro přípravu různých druhů dezertů: bavorský krém, panna cotta, pěna a parfaits, pro přípravu a zdobení slaných pokrmů, jako je aspik, paštika a želé na bázi masa, drůbeže, ryb a zeleniny.

Pro přípravu 500 g želatiny je vhodný 12g sáček.

Použití:Želatinu namočte na 10 minut do studené vody, vymačkejte a rozpusťte na mírném ohni bez varu. Nechte vychladnout.POUŽITÍ ZA STUDENA: PŘIDEJTE ji k ingrediencím a dobře promíchejte.HORKÉ: Misky zalijte ještě tekutou želatinou.Před vyjmutím z formy vložte na 2 hodiny do lednice.Nelze použít s čerstvým kiwi a ananasem.

Hmotnost: 12g

Paneangeli vanilková pasta 50g

Cena 265 Kč
Dostupnost: 100 KS skladem

Pasta Paneangeli s vanilkovým extraktem je připravena k okamžitému použití a dodá vašim dezertům jemnou vůni.Způsob přípravy:Jak používat: pro nahrazení 1 vanilkového lusku doporučujeme 15 g produktu (3 čajové lžičky) v přípravcích na vaření (pečené dezerty, vařené krémy) a 5 g produktu (1 čajová lžička) ve studených přípravcích (šlehačka, máslový krém). Před použitím protřepejte.

Hmotnost: 50g

Složení: Cukr Extrakt z vanilkového lusku 15% Voda Vanilkové lusky 2% Zahušťovadlo (tragantová guma) Může obsahovat mléko, vejce, skořápkové plody, sóju, oxid siřičitý, arašídy.

Průměrné hodnoty na 100 g: energie 1153 kJ, 272 kcal tuky Přibližně 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny Přibližně 0 g karbohydráty Přibližně 56 g z toho cukry Přibližně 55 g bílkoviny Přibližně 0,2 g sůl Přibližně 0 g

Paneangeli Mandlové aroma 4ml

Cena 45 Kč
Dostupnost: 99 KS skladem

Tekutá příchuť s mandlovou příchutí uchovávaná v uzavíratelné lahvičce.Co lze připravit:Ideální pro provonění a charakterizaci dezertů k pečení v troubě, na sporáku, ke smažení, ale i za studena (semifreddo-zmrzlina).

Jak to použít:Nalijte vůni přímo do těsta nebo krému, aby přípravky získaly jedinečnou vůni, která během vaření neztrácí na intenzitě. Lahvička Almond Aroma je vhodná k ochucení asi 700 g těsta nebo krému.

Objem: 4ml

Paneangeli Rumové aroma 4ml

Cena 45 Kč
Dostupnost: 99 KS skladem

Tekuté aroma s rumovou příchutí uložené v uzavíratelné lahvičce.

Co lze připravit:Ideální pro provonění a charakterizaci dezertů k pečení v troubě, na sporáku, ke smažení, ale i za studena (semifreddo-zmrzlina).

Jak to použít:Nalijte vůni přímo do těsta nebo krému, aby přípravky získaly jedinečnou vůni, která během vaření neztrácí na intenzitě. Lahvička Aroma Rumu je vhodná k ochucení cca 500 ml smetany nebo 700 g koláče.

Objem: 4ml

Paneangeli Pomerančové aroma 4ml

Cena 54 Kč
Dostupnost: 86 KS skladem

Tekutá příchuť s pomerančovou příchutí uchovávaná v uzavíratelné lahvičce.

Co lze připravit:Ideální pro provonění a charakterizaci dezertů k pečení v troubě, na sporáku, ke smažení, ale i za studena (semifreddo-zmrzlina).

Nalijte vůni přímo do těsta nebo krému, aby přípravky získaly jedinečnou vůni, která během vaření neztrácí na intenzitě. Lahvička Orange Aroma je vhodná k ochucení asi půl litru smetany nebo 700g dortu.

Objem: 4ml

Paneangeli Vanilkové aroma 4ml

Cena 57 Kč
Dostupnost: 96 KS skladem

Tekutá příchuť s vanilkovou příchutí uchovávaná v uzavíratelné lahvičce.

Co lze připravit:Ideální pro provonění a charakterizaci dezertů k pečení v troubě, na sporáku, ke smažení, ale i za studena (semifreddo-zmrzlina).

Nalijte vůni přímo do těsta nebo krému, aby přípravky získaly jedinečnou vůni, která během vaření neztrácí na intenzitě. Lahvička s vanilkovou příchutí je vhodná k ochucení asi půl litru smetany nebo 500-600g koláče.

Objem: 4ml

Paneangeli Zucchero al velo125g

Cena 57 Kč
Dostupnost: 100 KS skladem

Moučkový jemný cukr.Cukr nehmatatelné konzistence s kukuřičným škrobem.Použití:Ideální pro zdobení povrchů dortů a pro přípravu polevy. Vhodné také jako náhrada krystalového cukru pro přípravu křehkých koláčů, sušenek, spumiglie, pusinek, pěn, krémů a parfaitů.

Hmotnost: 125g

Složení: Cukr, kukuřičný škrob. Může obsahovat pšenici, mléko, vejce, skořápkové plody, sóju.

PRŮMĚRNÉ HODNOTY na 100 g 1700 kJ / 400 kcal TUKY Z TOHO NASYENÉ MASTNÉ KYSELINY 0 g 0 g SACHARIDY Z TOHO CUKRY 100 g 97 g PROTEINY 0 g SŮL 0 g

Paneangeli Bramborový škrob 250g

Cena 89 Kč
Dostupnost: 99 KS skladem

Škrob z hlíz brambor ve velmi jemném a nehmatatelném prášku, připravený k použití.

Co lze připravit:Ideální pro přípravu sušenek a koláčů s drobivým, měkkým a dobře kynutým těstem. Používá se také jako zahušťovadlo do krémů, pudinků, omáček a omáček.

Připraveno k použití, k přidání přímo do těsta. Pro zahuštění omáček, omáček a polévek rozpusťte škrob ve studené vodě, mléce nebo vývaru.

Hmotnost: 250g

Složení: Bramborový škrob.

PRŮMĚRNÉ HODNOTY na 100 g ENERGIE 1360 kJ/320 kcal TUKY Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY Přibližně 0 g Přibližně 0 g KARBOHYDRÁTY Z TOHO CUKRY Přibližně 80 g Přibližně 0 g BÍLKOVINY Přibližně 0 g SŮL Přibližně 0,06 g

Paneangeli vanilkové droždí 48g

Cena 102 Kč
Dostupnost: 98 KS skladem

Vanilkové droždí na sladké 3 kusy.Instantní kvasnicový prášek s jemnou vůní vanilinu. Jedná se o chemické kvasinky složené z hydrogenuhličitanu a pyrofosfátu, kypřících činidel, které se aktivují vodou a teplem trouby.Ideální pro přípravu všech pečených dezertů, jako jsou koláče z měkkého těsta, pečivo s krátkou kůrou a měkké koláče.Díky okamžitému kynutí jej jednoduše prosejete a přidáte do těsta jako poslední, než přidáte tekutiny. Vložte do trouby již horké a během vaření neotevírejte. Sáček o hmotnosti 16 g je indikován až do 500 g mouky.

Hmotnost: 48g

Složení: Kypřící činidla (difosforečnan sodný (E 450), hydrogenuhličitan sodný (E 500)), kukuřičný škrob, stabilizátor (sodné, draselné a vápenaté soli mastných kyselin (E 470a)), aromata. Bez složek živočišného původu.

Paneangeli pivovarské droždí 21g

Cena 107 Kč
Dostupnost: 90 KS skladem

Pivovarské droždí pro pizzy, housky, speciální chleby a dezerty 3 x 7 g

Mistr Fornaio by se mělo přidávat do mouky spolu se 2 lžičkami cukru, a to jak na sladká, tak na slaná těsta. Není nutné její rozpouštět ve vodě.Pokud použijete pouze část obsahu sáčku, uchovávejte zbytek v chladničce a spotřebujte do 2 dnů.

Hmotnost: 21g

Složení: sušené droždí, emulgátor: sorbitan monostearát

Perugina Cacao 75g

Cena 79 Kč
Dostupnost: 49 KS skladem

Sladké kakao .Perfektní surovina připravená k použití pro přípravu lahodných dezertů.Perugina® Cacao Zuccherato díky své exkluzivní bezlepkové receptuře dodá vašim dezertům a nápojům jemnější a plnější chuť. Nechte se inspirovat recepty s Perugina® Cacao Zuccherato a ohromte své blízké sladkými výtvory.

Hmotnost: 75g

Složení: cukr, kakao, aromata, regulátor kyselosti uhličitany draselné. Kakao: minimálně 31 %. Kakaové máslo: 20,2 %. Skladujte na suchém místě a mimo dosah zdrojů tepla. BEZLEPKOVÉ

Energie 1643 kj/ 389 kcal Tuky 6,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,9 g Sacharidy 71 g z toho cukry 69 g Vláknina 7,4 g Bílkoviny 6,2 g Sůl 0,07 g

Chef besciamella 200ml

Cena 58 Kč
Dostupnost: 90 KS skladem

Tato omáčka je skvělým doplňkem k mnoha pokrmům, jako jsou lasagne, cannelloni, zeleninové gratinované pokrmy a mnoho dalších. S Parmalat Chef Besciamella můžete snadno přidat vynikající chuť a kvalitu do vašich domácích jídel.

Složení :plnotučné mléko, smetana, pšeničná mouka, kukuřičný škrob, sůl

Průměrné hodnoty na 100 ml :EnergiekJ 691kcal 166,TUKY 10,5 z toho nasycené mastné kyseliny 7 g,SACHARIDY 14,2 gz toho cukry 3,6 g,PROTEIN 3,6 g,.Sůl 0,77 g Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po otevření obalu uchovávejte v chladničce při teplotě od 0 do 4 ° C a spotřebujte do 3–4 dnů.Parmalat Spa Via delle Nazioni Unite, 4 Collecchio (PR)

Orasi sojový rostlinný krém 200ml

Cena 57 Kč
Dostupnost: 99 KS skladem

SOJOVÝ ROSTLINNÝ KRÉM NA VAŘENÍ.

NÁVOD NA POUŽITÍ:Krémem lze nahradit smetanu k ochucení rýže,těstovin,masa,zeleniny a ostatních potravin.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

SLOŽENÍ:Pitná voda,extrakt ze sóji(pitná voda,loupané sojové boby2%)slunečnicový olej,modifikovaný škrob,cukr,maltodextrinkarubin,emulgátor(slunečnicový lecitin),jedlá mořská sůl,přírodní aroma,vitaminy(D,B12)Skladujte na suchém a chladném místě.Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 3-4 dní.Energetická hodnota 990kj/240kcal.

Objem:200ml

Le 5 Stagioni Lemady 1kg

Cena 421 Kč
Dostupnost: 73 KS skladem

Směs pro přirozené kynutí těsta na pizzu 

5 Stagioni rozšiřuje svou řadu kvasnic o kvásek Lemady, který umožňuje přirozené kynutí vašich těst na pizzu pro efektivní a konstantní výsledek. Jeho použití zaručuje vyvinutí objemné a křupavé kůrky, tak jak to máme rádi.Lemady je směs na bázi sušeného pšeničného kvásku na pizzu.Toto kynuté těsto umožňuje upravovat strukturu všech druhů těsta na pizzu, zvláště pokud hledáte vysoce medové těsto. Stručně řečeno, toto kynuté těsto vám dá:zvětšení objemu během pečení delší trvanlivost těst a vylepšené chutě a vůně.Vyžaduje přidání pivovarských kvasnic podle obvyklých dávek přizpůsobených vašemu receptu.

Lemady nenahrazuje kvasnice, je to doplněk

Orientační dávkování:od 2 g do 5 g/kg mouky, pro silné mouky (W>280)5 g až 20 g/kg mouky, pro středně a nízkobílkovinné, poloplnohodnotné a kompletní mouky.Nepoužívejte Lemady v kombinaci se zlepšováky nebo pomocnými látkami.Vlhkost: maximálně 10 %.

Hmotnost: 1000g

Alimenta pizza korpus 2ks 300g

Cena 149 Kč
Dostupnost: 13 KS skladem

Pizza základ v neapolském stylu

Zdravotní nezávadnost Base Pizza alla Napoletana (základ na pizzu v neapolském stylu) závisí nejen na surovinách, ale také na pomalém kynutí, šikovném zpracování a správné technice pečení. Jednoduchý, rychlý a vždy chutný produkt: na ozdobu nebo naplnění dle libosti.

Způsob použití:

Náplň rozetřete na základ pizzy podle libosti a upečte buď v troubě, nebo v troubě na pizzu: předehřejte troubu na 200 °C, pečte asi 5 minut, poté vyndejte a podle potřeby přidejte další polevy. Ke konzumaci po uvaření. Doby pečení jsou přibližné a mohou se lišit v závislosti na typu trouby a požadovaném stupni pečení.

Skladování:

Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah slunečního záření. Po otevření obal dobře uzavřete, skladujte v lednici a spotřebujte do 2 dnů. Výrobek balen v ochranné atmosféře.

Nepropichujte obal.

Složení:PŠENIČNÁ mouka, voda, kváskový předkrm (22%) (typ "00" měkká PŠENIČNÁ mouka, voda), mletá tvrdá PŠENIČNÁ krupice, celozrnná měkká PŠENIČNÁ mouka, sůl, extra panenský olivový olej (1,4%), sladová PŠENIČNÁ mouka, pivovarské droždí, přípravek na kynutí chleba (typ "0" prášek z jemného kypřícího prášku: PŠENIČNÁ mouka, SOY leckterý ocet hydrogenuhličitan, konzervant: sorban draselný, přírodní olivové aroma. Povrchově upraveno etylalkoholem. Může obsahovat HOŘČIČNÁ SEMENA.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU.

Hmotnost:300g

Savini Pinsa Romana 2x 250g

Cena 224 Kč
Dostupnost: 65 KS skladem

Předchůdce pizzy, název pinsa pochází z latinského pinsere: „drtit, drtit, mlít“.Ve starém Římě se připravoval mletím obilovin, prosa, ječmene, ovsa a špaldy, do které se přidávala voda, sůl a někdy i bylinky.Náš základ Pinsa je ručně vyroben zručnými rukama zkušených výrobců .Je voňavý, křupavý zvenku a měkký uvnitř:Je křupavá díky použití směsi vysoce hydratovaných mouk (přes 80 %):Typ „0“ měkká pšeničná mouka,Sojová mouka, která napomáhá fixaci těsta a dodává mu drobivost Rýžová mouka, která zadržuje vodu při vaření a dodává lehkost.Těsto je lehké a stravitelné, protože prochází pomalým kynutím, ve skutečnosti se nechává kynout 72 hodin na vanách v chlazené komoře, poté se ručně formují různě těžké kuličky, které se dále 3 hodiny kynou na krabicích.Jakmile je kynutí dokončeno, vyválíme a ručně vytvarujeme a vaříme přibližně 3' při 400°.Výsledkem je částečně uvařený produkt s křupavou kůrkou a měkkým vnitřkem.Naši pinsu si můžete vychutnat očima i na patře, se špetkou fantazie v ozdobě a každý spotřebitel si může vyrobit svou vlastní krásnou pinsatu.Stačí zapéct v troubě na 210°C asi 7 minut.

DODÁVÁME V TERMOOBALU.

Hmotnost: 500g

Složení: Typ 2 měkká pšeničná mouka (47,7 %)Voda Typ "0" měkká pšeničná moukaExtra panenský olivový olej (2,0 %) Sůl Sójová mouka Sladová pšeničná mouka Pivovarské kvasnice Alergeny: OBSAHUJE SÓJU, OBSAHUJE PŠENICI/PŠENICI Průměrné hodnoty na 100 g: Energie 1219 kJ/ 289 kcal Tuky Přibližně 4,4 g z toho nasycené mastné kyseliny Přibližně 0,8 g Karbohydráty Přibližně 50 g z toho cukry Přibližně 1,4 g Vlákna Přibližně 4,8 g Bílkoviny Přibližně 9,9 g Sůl Přibližně 1,1 g

Forno Bonomi Amaretti 300g

Cena 118 Kč
Dostupnost: 49 KS skladem

Nezaměnitelná chuť italských amaret, i když připomíná dětství, nikdy nepřestane zapůsobit pokaždé, když otevřete balíček. Úžasné jak jako vrchol snídaně, tak hvězdná atrakce ve vašich dezertech.

Hmotnost: 300g

Složení: Cukr meruňková jádra 20% bílek Kypřící činidla (kyselina uhličitan sodný, kyselina uhličitan amonný) přírodní aromata

Alergeny: Obsahuje vaječný derivát. Může obsahovat stopy pšeničné mouky, mléčných derivátů, mandlí.

Na 100g Energie 1821kJ/432 kcal Tuky z toho: nasycené mastné kyseliny 9,5 g 1,0 g Sacharidy z toho: cukry 78,0 g 76,5 g Vlákna 3,0 g Bílkovina 7,0 g Sůl 0,13 g

Pavesi Pavesini sušenky 200g

Cena 164 Kč
Dostupnost: 96 KS skladem

Klasické křehké sušenky.Pavesini classico je lehká sušenka zrozená z tradice sušenek Novara, kterou proslavila zkušenost Pavesi a stále se peče na pečicím papíru.Díky své nenapodobitelné chuti je Pavesini ideální svačinou pro kteroukoli denní dobu a perfektní ingrediencí pro přípravu vašich oblíbených dezertů.

Hmotnost: 200g

Složení: Cukr 49,2 %, pšeničná mouka, čerstvá vejce 23,5 %, kypřící látky (hydrogenuhličitan amonný, hydrogenuhličitan sodný), karamelizovaný cukr, aromata.

Alergeny: Může obsahovat stopy: arašídů, skořápkových plodů, mléka, sezamu a sóji.

i Dolci di Montagna Savoiardi 500g

Cena 129 Kč
Dostupnost: 96 KS skladem

Piškoty na Tiramisu.Savoiardi jsou lahodné podlouhlé pečené piškoty z pšeničné mouky. Jsou známé přibližně od roku 1348 a jejich původ se připisuje kuchaři který pracoval pro Savojský dvůr. Nejčastěji se používají pro výrobu italského dezertu Tiramisu.Ladyfingers, někdy známý pod původním italským názvem savoiardi, jsou suché, houbovité piškotové koláče nízké hustoty, suché, zhruba tvarované jako velký prst. Jsou hlavní složkou mnoha dezertních receptů, používají se jako dna pro ovocné koláče nebo jako prvek tradičního tiramisu dortu. Obvykle jsou namočené v cukrovém sirupu, likéru, kávě nebo espressu pro dezert tiramisu. Děti obvykle dostávají obyčejné piškotové koláče, které jsou dostatečně měkké na zuby, ale jsou snadno uchopitelné a dostatečně silné, aby se nerozpadly.​

Hmotnost: 500g

Složení: Pšeničná mouka, cukr, vejce 20%, kypřící látky (hydrogenuhličitan sodný, uhličitan amonný), glukózový sirup, přírodní aroma, jedlá sůl. Alergenní informace Obsahuje pšenici a vejce. Může obsahovat stopy sóji.Výživové údaje ve 100g Energetická hodnota 1553 kJ/366 kcal Tuky 3g z toho nasycené mastné kyseliny 0,8g Sacharidy 76g z toho cukry 40g Bílkoviny 8g Sůl 0,25g

Molini pizzuti směs na focaccia 500g

Cena 112 Kč
Dostupnost: 49 KS skladem

Příprava vysoké a měkké focaccie nebyla nikdy tak snadná.

Směs obsahuje mouku typu „0“ bohatou na minerální soli a vitamíny, které dodávají konečnému produktu vůni a chuť, sušený kvásek a sůl, k dokončení receptu stačí přidat pouze vodu, sůl a olej.

Typ mouky: SMĚS NA FOCACCIA

Formát: 500 g

Původ: 100% ITALSKÁ MOUKA

 Složení: Mouka z měkké pšenice typ "0", znovu mletá krupice z tvrdé pšenice, pivovarské kvasnice (Saccharomyces cerevisiae), sušený pšeničný kvásek, aromata

Hmotnost:500g

Molini pizzuti směs na palačinky 400g

Cena 99 Kč
Dostupnost: 48 KS skladem

Připravte si nadýchané a chutné palačinky v několika jednoduchých krocích. Perfektní se sladkými i slanými ingrediencemi.

Typ mouky:  SMĚS NA PALAČINKY

Formát:  400 g

Původ: 100% ITALSKÁ MOUKA

 Složení:  Měkká pšeničná mouka typ "00", Cukr, Pšeničný škrob, Kypřicí látky (hydrogenuhličitan sodný, vinan draselný), aromata

Hmotnost:400g

Molini pizzuti směs na gnocchi 300g

Cena 105 Kč
Dostupnost: 50 KS skladem

Směs na gnocchi Molini Pizzuti vám umožní připravit domácí gnocchi za 10 minut a pouze s přidáním vody.

Typ mouky:  Směs na noky

Formát: 300 g

Původ: 100% ITALSKÁ MOUKA

 Složení:  Měkká pšeničná mouka typ "00", Bramborové vločky, Bramborový škrob, Sůl

Hmotnost:300g

Molino pizzuti směs na piškotový dort 500g

Cena 155 Kč
Dostupnost: 50 KS skladem

Takový piškotový dort jste ještě nikdy nedělali! Vysoká, vzdušná a měkká, s jistým výsledkem v několika krocích.

Typ mouky: SMĚS NA PIŠKOTOVÝ DORTÍK

Formát: 500 g

Původ: 100% ITALSKÁ MOUKA

 Složení:  Cukr, Měkká pšeničná mouka typ "00", Pšeničný škrob, Emulgátory (E471, E475), Kypřicí látky (pyrofosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), Sůl, Aromata

Hmotnost:500g

Molino pizzuti špaldová mouka tip "0" 400g

Cena 123 Kč
Dostupnost: 50 KS skladem

Špalda je obilovina s vysokou nutriční hodnotou. Od ostatních obilovin se odlišuje oplodím, které má tendenci přilnout k zrnu, a proto je před použitím nutné jej loupat.

 ODBORNÉ RADA: tento produkt se hodí k nesčetným účelům, například k výrobě pizzy a pečeného pečiva obecně, chleba, tyčinek, schiacciatine a sušenek. Organický produkt.

Typ mouky:Špaldová mouka

Formát:400 g

Původ:100% italská mouka

Síla (W) :130

Zisk/ztráta:0,3

Absorpce vody:50,0

Stabilita :3 minuty

Hmotnost:400g