Podkategorie

Aktivní filtry

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

  1. Le 5 Stagioni Lemady 1kg

    Směs pro přirozené kynutí těsta na pizzu 5 Stagioni rozšiřuje svou řadu kvasnic o kvásek Lemady, který umožňuje přirozené kynutí vašich...
    420 Kč
    Skladem
  2. Savini Pinsa Romana 2x 250g

    Předchůdce pizzy, název pinsa pochází z latinského pinsere: „drtit, drtit, mlít“.Ve starém Římě se připravoval mletím obilovin, prosa,...
    224 Kč
    Skladem
  3. Le 5 stagioni pivovarské droždí 500g

    Pivovarské kvasnice sušené Suché pivovarské kvasnice Le 5 Stagioni jsou vhodné pro všechny druhy těsta, mají vysokou kypřicí schopnost a...
    299 Kč
    Skladem
  4. Paneangeli pivovarské droždí 21g

    Pivovarské droždí pro pizzu, focaccia, speciální chleby a dezerty Pivovarské droždí pro pizzy, housky, speciální chleby a dezerty 3 x 7...
    107 Kč
    Skladem
  5. Alimenta pizza korpus 2ks 300g

    Pizza základ v neapolském stylu Zdravotní nezávadnost Base Pizza alla Napoletana (základ na pizzu v neapolském stylu) závisí nejen na...
    149 Kč
    Skladem
  6. Paneangeli vanilkové droždí 48g

    Vanilkové droždí na sladké 3 kusy.Instantní kvasnicový prášek s jemnou vůní vanilinu. Jedná se o chemické kvasinky složené z...
    102 Kč
    Skladem
  7. Paneangeli Pomerančové aroma 4ml

    Tekutá příchuť s pomerančovou příchutí uchovávaná v uzavíratelné lahvičce. Co lze připravit: Ideální pro provonění a charakterizaci...
    54 Kč
    Skladem
  8. Paneangeli želatina na folii12g

    Želatina na folii.Vynikající přírodní želírující činidlo. Díky procesu výběru surovin je zaručena vysoká želírovací síla u malých a...
    76 Kč
    Skladem
  9. Chef besciamella 200ml

    Tato omáčka je skvělým doplňkem k mnoha pokrmům, jako jsou lasagne, cannelloni, zeleninové gratinované pokrmy a mnoho dalších. S Parmalat...
    58 Kč
    Skladem
  10. Paneangeli Vanilkové aroma 4ml

    Tekutá příchuť s vanilkovou příchutí uchovávaná v uzavíratelné lahvičce. Co lze připravit Ideální pro provonění a charakterizaci...
    57 Kč
    Skladem
Další nejprodávanější

Paneangeli Vaniglia in bacca 1ks

Cena 408 Kč
Dostupnost: 100 KS skladem

Vanilkový lusk ve skle.Vanilkový lusk je plodem tropické orchideje pocházející z Mexika, která se používá k dodání jemné a harmonické vůně dezertům. Černé tečky, které zůstávají ve sladkostech, jsou typickou charakteristikou semen bobulí.Vhodný na:

Ideální pro parfémované krémy, dorty, pudinky, zmrzliny, ovocné saláty a sirupy.Jak použít:Bobule podélně rozkrojte, ponořte do tekutiny uvedené v receptu, vařte, stáhněte z ohně a nechte 15 minut louhovat. Pro intenzivnější chuť extrahujte semena z bobulí a přidejte je do tekutiny. Jedna bobule ochucuje 500 ml mléka/tekutiny nebo 500 g mouky.

Složení: Vanilkový lusk ve skle

Paneangeli želatina na folii12g

Cena 76 Kč
Dostupnost: 97 KS skladem

Želatina na folii.Vynikající přírodní želírující činidlo. Díky procesu výběru surovin je zaručena vysoká želírovací síla u malých a lehkých listů.

Ideální pro přípravu různých druhů dezertů: bavorský krém, panna cotta, pěna a parfaits, pro přípravu a zdobení slaných pokrmů, jako je aspik, paštika a želé na bázi masa, drůbeže, ryb a zeleniny.

Pro přípravu 500 g želatiny je vhodný 12g sáček.

Použití:Želatinu namočte na 10 minut do studené vody, vymačkejte a rozpusťte na mírném ohni bez varu. Nechte vychladnout.POUŽITÍ ZA STUDENA: PŘIDEJTE ji k ingrediencím a dobře promíchejte.HORKÉ: Misky zalijte ještě tekutou želatinou.Před vyjmutím z formy vložte na 2 hodiny do lednice.Nelze použít s čerstvým kiwi a ananasem.

Hmotnost: 12g

Paneangeli pasta di vaniglia 50g

Cena 265 Kč
Dostupnost: 100 KS skladem
Pasta s přírodním vanilkovým extraktem.Pasta Paneangeli s vanilkovým extraktem je připravena k okamžitému použití a dodá vašim dezertům jemnou vůni.Způsob přípravy:Jak používat: pro nahrazení 1 vanilkového lusku doporučujeme 15 g produktu (3 čajové lžičky) v přípravcích na vaření (pečené dezerty, vařené krémy) a 5 g produktu (1 čajová lžička) ve studených přípravcích (šlehačka, máslový krém). Před použitím protřepejte.
Hmotnost: 50g
Složení: Cukr Extrakt z vanilkového lusku 15% Voda Vanilkové lusky 2% Zahušťovadlo (tragantová guma) Může obsahovat mléko, vejce, skořápkové plody, sóju, oxid siřičitý, arašídy.
Průměrné hodnoty na 100 g: energie 1153 kJ, 272 kcal tuky Přibližně 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny Přibližně 0 g karbohydráty Přibližně 56 g z toho cukry Přibližně 55 g bílkoviny Přibližně 0,2 g sůl Přibližně 0 g

Paneangeli Mandlové aroma 4ml

Cena 39 Kč
Dostupnost: 99 KS skladem

Tekutá příchuť s mandlovou příchutí uchovávaná v uzavíratelné lahvičce.

Co lze připravit:Ideální pro provonění a charakterizaci dezertů k pečení v troubě, na sporáku, ke smažení, ale i za studena (semifreddo-zmrzlina).

Jak to použít:Nalijte vůni přímo do těsta nebo krému, aby přípravky získaly jedinečnou vůni, která během vaření neztrácí na intenzitě. Lahvička Almond Aroma je vhodná k ochucení asi 700 g těsta nebo krému.

Objem: 4ml

Paneangeli Rumové aroma 4ml

Cena 45 Kč
Dostupnost: 99 KS skladem

Tekuté aroma s rumovou příchutí uložené v uzavíratelné lahvičce.

Co lze připravit:Ideální pro provonění a charakterizaci dezertů k pečení v troubě, na sporáku, ke smažení, ale i za studena (semifreddo-zmrzlina).

Jak to použít:Nalijte vůni přímo do těsta nebo krému, aby přípravky získaly jedinečnou vůni, která během vaření neztrácí na intenzitě. Lahvička Aroma Rumu je vhodná k ochucení cca 500 ml smetany nebo 700 g koláče.

Objem: 4ml

Paneangeli Pomerančové aroma 4ml

Cena 54 Kč
Dostupnost: 88 KS skladem

Tekutá příchuť s pomerančovou příchutí uchovávaná v uzavíratelné lahvičce.

Co lze připravit:

Ideální pro provonění a charakterizaci dezertů k pečení v troubě, na sporáku, ke smažení, ale i za studena (semifreddo-zmrzlina).

Nalijte vůni přímo do těsta nebo krému, aby přípravky získaly jedinečnou vůni, která během vaření neztrácí na intenzitě. Lahvička Orange Aroma je vhodná k ochucení asi půl litru smetany nebo 700g dortu.

SPECIFIKACE

Objem: 4ml

Paneangeli Vanilkové aroma 4ml

Cena 57 Kč
Dostupnost: 97 KS skladem

Tekutá příchuť s vanilkovou příchutí uchovávaná v uzavíratelné lahvičce.

Co lze připravit

Ideální pro provonění a charakterizaci dezertů k pečení v troubě, na sporáku, ke smažení, ale i za studena (semifreddo-zmrzlina).

Nalijte vůni přímo do těsta nebo krému, aby přípravky získaly jedinečnou vůni, která během vaření neztrácí na intenzitě. Lahvička s vanilkovou příchutí je vhodná k ochucení asi půl litru smetany nebo 500-600g koláče.

SPECIFIKACE

Objem: 4ml

Paneangeli Zucchero al velo125g

Cena 57 Kč
Dostupnost: 100 KS skladem
Moučkový jemný cukr.Cukr nehmatatelné konzistence s kukuřičným škrobem.Použití:Ideální pro zdobení povrchů dortů a pro přípravu polevy. Vhodné také jako náhrada krystalového cukru pro přípravu křehkých koláčů, sušenek, spumiglie, pusinek, pěn, krémů a parfaitů.
Hmotnost: 125g
Složení: Cukr, kukuřičný škrob. Může obsahovat pšenici, mléko, vejce, skořápkové plody, sóju.
PRŮMĚRNÉ HODNOTY na 100 g NAPÁJENÍ 1700 kJ / 400 kcal TUKY Z TOHO NASYENÉ MASTNÉ KYSELINY 0 g 0 g SACHARIDY Z TOHO CUKRY 100 g 97 g PROTEINY 0 g SŮL 0 g

Paneangeli Gocce di cioccolato 125g

Cena 155 Kč
Dostupnost: 100 KS skladem
Hořká čokoláda lupínky.Hořká čokoláda lupínky 50% kakaa.Co lze připravit:Ideální pro obohacení těsta koláčů, koblih a pečiva. Neodolatelné jsou i v jogurtu.Kapky nasypte do těsta, které chcete péct, nebo, pokud je koláč hotový, nasypte je na povrch koláče. Vyhněte se přímému kontaktu mezi kapkami a přísadami, které jsou příliš horké
Hmotnost: 125g
Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor (lecitiny). Kakao: 50% min. Může obsahovat MLÉKO, SÓJU, SKOŘÁPKOVÉ PLODY. Žádné složky živočišného původu.
PRŮMĚRNÉ HODNOTY na 100 g NAPÁJENÍ 2226 kJ / 535 kcal TUKY Z TOHO NASYENÉ MASTNÉ KYSELINY 32 g 20 g SACHARIDY Z TOHO CUKRY 49 g 46 g PROTEINY 6,6 g SŮL 0,01 g

Paneangeli Bramborový škrob 250g

Cena 88 Kč
Dostupnost: 100 KS skladem

Škrob z hlíz brambor ve velmi jemném a nehmatatelném prášku, připravený k použití.

Co lze připravit:Ideální pro přípravu sušenek a koláčů s drobivým, měkkým a dobře kynutým těstem. Používá se také jako zahušťovadlo do krémů, pudinků, omáček a omáček.

Připraveno k použití, k přidání přímo do těsta. Pro zahuštění omáček, omáček a polévek rozpusťte škrob ve studené vodě, mléce nebo vývaru.

Hmotnost: 250g
Složení: Bramborový škrob.
Klasifikace: PRŮMĚRNÉ HODNOTY na 100 g ENERGIE 1360 kJ/320 kcal TUKY Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY Přibližně 0 g Přibližně 0 g KARBOHYDRÁTY Z TOHO CUKRY Přibližně 80 g Přibližně 0 g BÍLKOVINY Přibližně 0 g SŮL Přibližně 0,06 g

Paneangeli vanilkové droždí 48g

Cena 102 Kč
Dostupnost: 98 KS skladem

Vanilkové droždí na sladké 3 kusy.Instantní kvasnicový prášek s jemnou vůní vanilinu. Jedná se o chemické kvasinky složené z hydrogenuhličitanu a pyrofosfátu, kypřících činidel, které se aktivují vodou a teplem trouby.Ideální pro přípravu všech pečených dezertů, jako jsou koláče z měkkého těsta, pečivo s krátkou kůrou a měkké koláče.Díky okamžitému kynutí jej jednoduše prosejete a přidáte do těsta jako poslední, než přidáte tekutiny. Vložte do trouby již horké a během vaření neotevírejte. Sáček o hmotnosti 16 g je indikován až do 500 g mouky.

Hmotnost: 48g

Složení: Kypřící činidla (difosforečnan sodný (E 450), hydrogenuhličitan sodný (E 500)), kukuřičný škrob, stabilizátor (sodné, draselné a vápenaté soli mastných kyselin (E 470a)), aromata. Bez složek živočišného původu.

Paneangeli pivovarské droždí 21g

Cena 107 Kč
Dostupnost: 91 KS skladem
Pivovarské droždí pro pizzu, focaccia, speciální chleby a dezerty Pivovarské droždí pro pizzy, housky, speciální chleby a dezerty 3 x 7 g

Mistr Fornaio by se mělo přidávat do mouky spolu se 2 lžičkami cukru, a to jak na sladká, tak na slaná těsta. Není nutné její rozpouštět ve vodě.Pokud použijete pouze část obsahu sáčku, uchovávejte zbytek v chladničce a spotřebujte do 2 dnů.

Hmotnost: 21g
Složení: sušené droždí, emulgátor: sorbitan monostearát

Le 5 stagioni pivovarské droždí 500g

Cena 299 Kč
Dostupnost: 84 KS skladem
Pivovarské kvasnice sušené Suché pivovarské kvasnice Le 5 Stagioni jsou vhodné pro všechny druhy těsta, mají vysokou kypřicí schopnost a jsou založeny na instantních pivovarských kvasnicích (Saccharomyces Cerevisiae).

 Aktivní suché pivovarské kvasnice určené k použití přímo do těsta v poměru zmenšeném o jednu třetinu ve srovnání s čerstvým droždím

Hmotnost: 500g
Složení: Sušina: 95 %
Energetická hodnota: 353 Kcal - 1478 Kj Bílkoviny: 49 Sacharidy: 12 Tuk: 6,5

Perugina Cacao 75g

Cena 79 Kč
Dostupnost: 49 KS skladem

Sladké kakao .Perfektní surovina připravená k použití pro přípravu lahodných dezertů.Perugina® Cacao Zuccherato díky své exkluzivní bezlepkové receptuře dodá vašim dezertům a nápojům jemnější a plnější chuť. Nechte se inspirovat recepty s Perugina® Cacao Zuccherato a ohromte své blízké sladkými výtvory.

Hmotnost: 75g

Složení: cukr, kakao, aromata, regulátor kyselosti uhličitany draselné. Kakao: minimálně 31 %. Kakaové máslo: 20,2 %. Skladujte na suchém místě a mimo dosah zdrojů tepla. BEZLEPKOVÉ

Energie 1643 kj/ 389 kcal Tuky 6,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,9 g Sacharidy 71 g z toho cukry 69 g Vláknina 7,4 g Bílkoviny 6,2 g Sůl 0,07 g

Chef besciamella 200ml

Cena 58 Kč
Dostupnost: 94 KS skladem

Tato omáčka je skvělým doplňkem k mnoha pokrmům, jako jsou lasagne, cannelloni, zeleninové gratinované pokrmy a mnoho dalších. S Parmalat Chef Besciamella můžete snadno přidat vynikající chuť a kvalitu do vašich domácích jídel.

Složení :plnotučné mléko, smetana, pšeničná mouka, kukuřičný škrob, sůl

Průměrné hodnoty na 100 ml :EnergiekJ 691kcal 166,TUKY 10,5 z toho nasycené mastné kyseliny 7 g,SACHARIDY 14,2 gz toho cukry 3,6 g,PROTEIN 3,6 g,.Sůl 0,77 g Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po otevření obalu uchovávejte v chladničce při teplotě od 0 do 4 ° C a spotřebujte do 3–4 dnů.Parmalat Spa Via delle Nazioni Unite, 4 Collecchio (PR)

Orasi sojový rostlinný krém 200ml

Cena 57 Kč
Dostupnost: 99 KS skladem

SOJOVÝ ROSTLINNÝ KRÉM NA VAŘENÍ.

NÁVOD NA POUŽITÍ:Krémem lze nahradit smetanu k ochucení rýže,těstovin,masa,zeleniny a ostatních potravin.

SLOŽENÍ:Pitná voda,extrakt ze sóji(pitná voda,loupané sojové boby2%)slunečnicový olej,modifikovaný škrob,cukr,maltodextrinkarubin,emulgátor(slunečnicový lecitin),jedlá mořská sůl,přírodní aroma,vitaminy(D,B12)Skladujte na suchém a chladném místě.Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 3-4 dní.Energetická hodnota 990kj/240kcal.

Objem:200ml

Le 5 Stagioni Lemady 1kg

Cena 420 Kč
Dostupnost: 76 KS skladem
Směs pro přirozené kynutí těsta na pizzu 5 Stagioni rozšiřuje svou řadu kvasnic o kvásek Lemady, který umožňuje přirozené kynutí vašich těst na pizzu pro efektivní a konstantní výsledek. Jeho použití zaručuje vyvinutí objemné a křupavé kůrky, tak jak to máme rádi.Lemady je směs na bázi sušeného pšeničného kvásku na pizzu.Toto kynuté těsto umožňuje upravovat strukturu všech druhů těsta na pizzu, zvláště pokud hledáte vysoce medové těsto. Stručně řečeno, toto kynuté těsto vám dá:zvětšení objemu během pečení delší trvanlivost těst a vylepšené chutě a vůně.Vyžaduje přidání pivovarských kvasnic podle obvyklých dávek přizpůsobených vašemu receptu.

Lemady nenahrazuje kvasnice, je to doplněkOrientační dávkování:od 2 g do 5 g/kg mouky, pro silné mouky (W>280)5 g až 20 g/kg mouky, pro středně a nízkobílkovinné, poloplnohodnotné a kompletní mouky.Nepoužívejte Lemady v kombinaci se zlepšováky nebo pomocnými látkami.Vlhkost: maximálně 10 %.

Hmotnost: 1000g

Alimenta pizza korpus 2ks 300g

Cena 149 Kč
Dostupnost: 36 KS skladem

Pizza základ v neapolském stylu

Zdravotní nezávadnost Base Pizza alla Napoletana (základ na pizzu v neapolském stylu) závisí nejen na surovinách, ale také na pomalém kynutí, šikovném zpracování a správné technice pečení. Jednoduchý, rychlý a vždy chutný produkt: na ozdobu nebo naplnění dle libosti.

Způsob použití:

Náplň rozetřete na základ pizzy podle libosti a upečte buď v troubě, nebo v troubě na pizzu: předehřejte troubu na 200 °C, pečte asi 5 minut, poté vyndejte a podle potřeby přidejte další polevy. Ke konzumaci po uvaření. Doby pečení jsou přibližné a mohou se lišit v závislosti na typu trouby a požadovaném stupni pečení.

Skladování:

Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah slunečního záření. Po otevření obal dobře uzavřete, skladujte v lednici a spotřebujte do 2 dnů. Výrobek balen v ochranné atmosféře.

Nepropichujte obal.

Složení:PŠENIČNÁ mouka, voda, kváskový předkrm (22%) (typ "00" měkká PŠENIČNÁ mouka, voda), mletá tvrdá PŠENIČNÁ krupice, celozrnná měkká PŠENIČNÁ mouka, sůl, extra panenský olivový olej (1,4%), sladová PŠENIČNÁ mouka, pivovarské droždí, přípravek na kynutí chleba (typ "0" prášek z jemného kypřícího prášku: PŠENIČNÁ mouka, SOY leckterý ocet hydrogenuhličitan, konzervant: sorban draselný, přírodní olivové aroma. Povrchově upraveno etylalkoholem. Může obsahovat HOŘČIČNÁ SEMENA.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU.

Hmotnost:300g

Savini Pinsa Romana 2x 250g

Cena 224 Kč
Dostupnost: 71 KS skladem

Předchůdce pizzy, název pinsa pochází z latinského pinsere: „drtit, drtit, mlít“.Ve starém Římě se připravoval mletím obilovin, prosa, ječmene, ovsa a špaldy, do které se přidávala voda, sůl a někdy i bylinky.Náš základ Pinsa je ručně vyroben zručnými rukama zkušených výrobců .Je voňavý, křupavý zvenku a měkký uvnitř:Je křupavá díky použití směsi vysoce hydratovaných mouk (přes 80 %):Typ „0“ měkká pšeničná mouka,Sojová mouka, která napomáhá fixaci těsta a dodává mu drobivost Rýžová mouka, která zadržuje vodu při vaření a dodává lehkost.Těsto je lehké a stravitelné, protože prochází pomalým kynutím, ve skutečnosti se nechává kynout 72 hodin na vanách v chlazené komoře, poté se ručně formují různě těžké kuličky, které se dále 3 hodiny kynou na krabicích.Jakmile je kynutí dokončeno, vyválíme a ručně vytvarujeme a vaříme přibližně 3' při 400°.Výsledkem je částečně uvařený produkt s křupavou kůrkou a měkkým vnitřkem.Naši pinsu si můžete vychutnat očima i na patře, se špetkou fantazie v ozdobě a každý spotřebitel si může vyrobit svou vlastní krásnou pinsatu.Stačí zapéct v troubě na 210°C asi 7 minut.

DODÁVÁME V TERMOOBALU.

Hmotnost: 500g

Složení: Typ 2 měkká pšeničná mouka (47,7 %)Voda Typ "0" měkká pšeničná moukaExtra panenský olivový olej (2,0 %) Sůl Sójová mouka Sladová pšeničná mouka Pivovarské kvasnice Alergeny: OBSAHUJE SÓJU, OBSAHUJE PŠENICI/PŠENICI Průměrné hodnoty na 100 g: Energie 1219 kJ/ 289 kcal Tuky Přibližně 4,4 g z toho nasycené mastné kyseliny Přibližně 0,8 g Karbohydráty Přibližně 50 g z toho cukry Přibližně 1,4 g Vlákna Přibližně 4,8 g Bílkoviny Přibližně 9,9 g Sůl Přibližně 1,1 g