Pizza základ v neapolském stylu
Zdravotní nezávadnost Base Pizza alla Napoletana (základ na pizzu v neapolském stylu) závisí nejen na surovinách, ale také na pomalém kynutí, šikovném zpracování a správné technice pečení. Jednoduchý, rychlý a vždy chutný produkt: na ozdobu nebo naplnění dle libosti.
Způsob použití:
Náplň rozetřete na základ pizzy podle libosti a upečte buď v troubě, nebo v troubě na pizzu: předehřejte troubu na 200 °C, pečte asi 5 minut, poté vyndejte a podle potřeby přidejte další polevy. Ke konzumaci po uvaření. Doby pečení jsou přibližné a mohou se lišit v závislosti na typu trouby a požadovaném stupni pečení.
Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah slunečního záření. Po otevření obal dobře uzavřete, skladujte v lednici a spotřebujte do 2 dnů. Výrobek balen v ochranné atmosféře.
Nepropichujte obal.
Složení:PŠENIČNÁ mouka, voda, kváskový předkrm (22%) (typ "00" měkká PŠENIČNÁ mouka, voda), mletá tvrdá PŠENIČNÁ krupice, celozrnná měkká PŠENIČNÁ mouka, sůl, extra panenský olivový olej (1,4%), sladová PŠENIČNÁ mouka, pivovarské droždí, přípravek na kynutí chleba (typ "0" prášek z jemného kypřícího prášku: PŠENIČNÁ mouka, SOY leckterý ocet hydrogenuhličitan, konzervant: sorban draselný, přírodní olivové aroma. Povrchově upraveno etylalkoholem. Může obsahovat HOŘČIČNÁ SEMENA.
ZASÍLÁME V TERMOOBALU.
Hmotnost:300g