Podkategorie

Aktivní filtry

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

  1. Quattrocolli pecorino romano dop 200g

    Jako základ se na výrobu sýra pecorino romano se používá čerstvé plnotučné ovčí mléko, většinou termizované. Solení probíhá ručně. Doba...
    286 Kč
    Skladem
  2. Quattrocoli pecorino romano 50g

    STROUHANÝ SÝR PECORINO Jako základ se na výrobu sýra pecorino romano se používá čerstvé plnotučné ovčí mléko, většinou termizované....
    94 Kč
    Skladem
  3. Sicilformaggi sýr s pepřem 180g-200g

    OVČÍ/KRAVSKÝ SÝR Dokonalá kombinace měkkosti těstovin a konzistence zrnek pepře, exploze chuti, která každým vkusem připomíná sicilskou...
    215 Kč
    Skladem
  4. Sicilformaggi sýr s olivami 180g-200g

    OVČÍ/KRAVSKÝ SÝR  Vycházejí spolu jako dva staří přátelé: primo sale a sicilské olivy z údolí Belìce. Vychutnává se s kapkou extra...
    233 Kč
    Skladem
  5. Sicilformaggi sýr s pistáciemi 180g-200g

    Ovčí/kravský sýr Pistácie, plody stromu původem z Blízkého východu, se vyznačují silnou a sofistikovanou chutí, která se dokonale snoubí...
    237 Kč
    Skladem
  6. Sicilformaggi sýr mix fantasia 180g

    Ovčí /kravský sýr měkký s černým pepřem, paprikami,rucolou,zelenými olivami Stejně jako veškerý sortiment Sicilformaggi, "i Pezzoni...
    233 Kč
    Skladem
  7. Sicilformaggi sýr s rukolou 180g-200g

    OVČÍ/KRAVSKÝ SÝR  Nejčerstvější varianta klasického primo sale, kde aromatická chuť rukoly umocňuje typickou jemnost tohoto sýra....
    232 Kč
    Skladem
  8. Sicilformaggi sýr s chilli 180g

    OVČÍ/KRAVSKÝ SÝR Pikantní tóny chilli papričky se snoubí se sladkostí čerstvého mléka a dávají život čerstvému sýru, který s každou chutí...
    233 Kč
    Skladem
  9. Quattrocolli pecorino dop 1kg

    Jako základ se na výrobu sýra pecorino romano se používá čerstvé plnotučné ovčí mléko, většinou termizované. Solení probíhá ručně. Doba...
    1184 Kč
    Skladem
Další nejprodávanější

Quattrocolli pecorino romano dop 200g

Cena 286 Kč
Dostupnost: 118 KS skladem

Jako základ se na výrobu sýra pecorino romano se používá čerstvé plnotučné ovčí mléko, většinou termizované. Solení probíhá ručně. Doba zrání činí minimálně 5 měsíců pro mladý sýr bez označení D.O.P. a 8 měsíců pro vyzrálý sýr a 12 měsíců pro velmi vyzrálý sýr. Pod tmavou ochrannou voskovou kůrou je bílé až lehce slámově žluté těsto, místy se v ní nachází drobná oka a má krystalickou strukturu. Vůně a chuť jsou silné a charakteristické a čím déle zraje, tím více nabírají vůně a chutě na intenzitě. Pecorino je velmi zdravý sýr s nízkým obsahem tuku v sušině (30%). Díky své drobivé struktuře je předurčen pro široké použití v Italské gastronomii. K tomuto sýru se nejlépe hodí červené víno z oblasti Lazio nebo ze Sardinie.

VAKUOVĚ BALENO

ZASÍLÁME V TERMOOBALU

Hmotnost: 200g 

Složení: (100 %) italské ovčí mléko pasterizované (Pasterizované ovčí mléko, živé mléčné fermenty), sůl a syřidlo.Výrobek neobsahuje přísady nebo suroviny pocházející z geneticky modifikovaných organismů OGM.

Alergeny: Mléko.Energetická hodnota na 100 g 1626 kj / 392 kcal Tuky (g): 32,0 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 18,2 Sacharidy (g): 0,001, z toho Cukry (g): 0,001 Polyalkoholy (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 0, Bílkoviny (g): 26 Vitamíny (g): 0 Sodík (g): 0 Sůl (g): 0 laktóza (g): 5,0.

Sicilformaggi sýr s pepřem 180g-200g

Cena 215 Kč
Dostupnost: 93 KS skladem

OVČÍ/KRAVSKÝ SÝR

Dokonalá kombinace měkkosti těstovin a konzistence zrnek pepře, exploze chuti, která každým vkusem připomíná sicilskou tradici, mezi kořeněnými a svůdnými vůněmi čerstvých bobulí.

SLOŽKY: Pasterizované ovčí MLÉKO, pasterizované kravské MLÉKO, černý pepř (1,5 %), syřidlo, enzymy, sůl.

Původ mléka: Itálie. Může obsahovat stopy ořechů, hořčice, lepku, celeru, sezamu.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU

Hmotnost:180g

Sicilformaggi bílý sýr 180g-200g

Cena 199 Kč
Dostupnost: 89 KS skladem

OVČÍ/KRAVSKÝ SÝR 

Klasika sicilské mlékárenské tradice par excellence, má sladkou a jemnou chuť. Díky své univerzálnosti je obzvláště oblíbeným produktem v kuchyni, vynikajícím pro obohacení všech pokrmů.

SLOŽKY:Pasterizované ovčí MLÉKO, pasterizované kravské MLÉKO, syřidlo, mléčné kvasy, sůl.

VAKUOVĚ BALENO

ZASÍLÁME V TERMOOBALU

Původ mléka: Itálie. Může obsahovat stopy Ořechů.

Hmotnost:180g

Sicilformaggi sýr s olivami 180g-200g

Cena 233 Kč
Dostupnost: 92 KS skladem

OVČÍ/KRAVSKÝ SÝR 

Vycházejí spolu jako dva staří přátelé: primo sale a sicilské olivy z údolí Belìce. Vychutnává se s kapkou extra panenského olivového oleje a plátkem sicilského černého chleba a nejlépe vyjadřuje své intenzivní ovocné tóny.

SLOŽKY:Pasterizované ovčí MLÉKO, pasterizované kravské MLÉKO, zelené olivy (4 %), syřidlo, mléčné enzymy, sůl.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU

Hmotnost:180g

Sicilformaggi sýr s rukolou 180g-200g

Cena 232 Kč
Dostupnost: 95 KS skladem

OVČÍ/KRAVSKÝ SÝR 

Nejčerstvější varianta klasického primo sale, kde aromatická chuť rukoly umocňuje typickou jemnost tohoto sýra.

SLOŽKY:Pasterizované ovčí MLÉKO, pasterizované kravské MLÉKO, rukola (1 %), syřidlo, mléčné enzymy, sůl.

Původ mléka: Itálie. Může obsahovat stopy Ořechů.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU

Hmotnost:180g

Sicilformaggi sýr s chilli 180g

Cena 233 Kč
Dostupnost: 96 KS skladem

OVČÍ/KRAVSKÝ SÝR

Pikantní tóny chilli papričky se snoubí se sladkostí čerstvého mléka a dávají život čerstvému sýru, který s každou chutí vypráví o původu sicilské země.

Složení:Pasterizované ovčí MLÉKO, pasterizované kravské MLÉKO, drcená chilli paprička (1,5 %), syřidlo, mléčné enzymy, sůl.

Původ mléka: Itálie. Může obsahovat stopy ořechů, lepku, hořčice, celeru, sezamu.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU.

Hmotnost:180g

Sicilformaggi sýr mix fantasia 180g

Cena 233 Kč
Dostupnost: 92 KS skladem

Ovčí /kravský sýr měkký s černým pepřem, paprikami,rucolou,zelenými olivami Stejně jako veškerý sortiment Sicilformaggi, "i Pezzoni Classici" jsou výrazem a vášnivou interpretací území. "Pozornost věnovaná dokonalosti mléčných výrobků Sicilformaggi srl začíná výběrem suroviny: 100% čerstvého sicilského a italského mléka s přídavkem pouze soli, syřidla a koření. Přinášet na stůl vyráběné sýry s plným respektem ke každému článku dodavatelského řetězce, každému stéblu trávy a přírodě, která nás obklopuje."

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU.

Hmotnost: 180g

Složení: Pasterizované ovčí MLÉKO, pasterizované kravské MLÉKO,syřidlo a mléčné fermenty,paprika červená a zelená,pepř,zelené olivy,rukola,sůl.Vyrobeno z Italského mléka 100%.

Alergeny: Může obsahovat kousky ovoce a skořápek.

Sicilformaggi sýr s pistáciemi 180g-200g

Cena 237 Kč
Dostupnost: 96 KS skladem

Ovčí/kravský sýr

Pistácie, plody stromu původem z Blízkého východu, se vyznačují silnou a sofistikovanou chutí, která se dokonale snoubí s jemnou a jedinečnou chutí sýra primosale.

SLOŽKY:Pasterizované ovčí MLÉKO, pasterizované kravské MLÉKO, PITÁCIE (1 %), mléčné enzymy, syřidlo, sůl, PISTÁCIOVÁ kůra.

Původ mléka: Itálie. Může obsahovat stopy ořechů, arašídů, lepku, sóji, sezamu, vlčího bobu.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU

Hmotnost:180g

Quattrocoli pecorino romano 50g

Cena 94 Kč
Dostupnost: 43 KS skladem

STROUHANÝ SÝR PECORINO

Jako základ se na výrobu sýra pecorino romano se používá čerstvé plnotučné ovčí mléko, většinou termizované. Solení probíhá ručně. Doba zrání činí minimálně 5 měsíců pro mladý sýr bez označení D.O.P. a 8 měsíců pro vyzrálý sýr a 12 měsíců pro velmi vyzrálý sýr. Pod tmavou ochrannou voskovou kůrou je bílé až lehce slámově žluté těsto, místy se v ní nachází drobná oka a má krystalickou strukturu. Vůně a chuť jsou silné a charakteristické a čím déle zraje, tím více nabírají vůně a chutě na intenzitě. Pecorino je velmi zdravý sýr s nízkým obsahem tuku v sušině (30%). Díky své drobivé struktuře je předurčen pro široké použití v Italské gastronomii. K tomuto sýru se nejlépe hodí červené víno z oblasti Lazio nebo ze Sardinie.

ODESÍLÁME V TERMOOBALU.

Hmotnost: 50g

Složení: Ovčí mléko,sůl,sýřidlo.

Sicilformaggi sýr s vínem 180g

Cena 244 Kč
Dostupnost: 50 KS skladem

OVČÍ/KRAVSKÝ SÝR

Pomalu zraje ve speciálních kádích s červeným vínem Nero d'Avola a Merlotem a výsledkem je sýr, který překvapí svými aromatickými tóny a měkkou a jemnou strukturou.

SLOŽENÍ:Pasterizované ovčí MLÉKO, pasterizované kravské MLÉKO, syřidlo, mléčné kvasy, sůl, nálev v červeném víně.

Obsahuje SIŘIČITANY. Může obsahovat stopy ořechů 

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU

Hmotnost:180g

Sicilformaggi polozralý sýr 180g

Cena 269 Kč
Dostupnost: 50 KS skladem

OVČÍ/KRAVSKÝ SÝR

Tento sýr spojuje nejrůznější chuťové buňky.

Ochucené kapkou extra panenského olivového oleje, který ještě více zvýrazňuje jeho ovocné a zelené tóny.

SLOŽKY:Pasterizované ovčí mléko, pasterizované kravské mléko, syřidlo, lysozym z EGG, mléčné fermenty, sůl.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU

Hmotnost:180g

Quattrocolli pecorino dop 1kg

Cena 1184 Kč
Dostupnost: 49 KS skladem

Jako základ se na výrobu sýra pecorino romano se používá čerstvé plnotučné ovčí mléko, většinou termizované. Solení probíhá ručně. Doba zrání činí minimálně 5 měsíců pro mladý sýr bez označení D.O.P. a 8 měsíců pro vyzrálý sýr a 12 měsíců pro velmi vyzrálý sýr. Pod tmavou ochrannou voskovou kůrou je bílé až lehce slámově žluté těsto, místy se v ní nachází drobná oka a má krystalickou strukturu. Vůně a chuť jsou silné a charakteristické a čím déle zraje, tím více nabírají vůně a chutě na intenzitě. Pecorino je velmi zdravý sýr s nízkým obsahem tuku v sušině (30%). Díky své drobivé struktuře je předurčen pro široké použití v Italské gastronomii. K tomuto sýru se nejlépe hodí červené víno z oblasti Lazio nebo ze Sardinie.

VAKUOVĚ BALENO

ZASÍLÁME V TERMOOBALU

Hmotnost: 1000g 

Složení: (100 %) italské ovčí mléko pasterizované (Pasterizované ovčí mléko, živé mléčné fermenty), sůl a syřidlo.Výrobek neobsahuje přísady nebo suroviny pocházející z geneticky modifikovaných organismů OGM.

Alergeny: Mléko.Energetická hodnota na 100 g 1626 kj / 392 kcal Tuky (g): 32,0 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 18,2 Sacharidy (g): 0,001, z toho Cukry (g): 0,001 Polyalkoholy (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 0, Bílkoviny (g): 26 Vitamíny (g): 0 Sodík (g): 0 Sůl (g): 0 laktóza (g): 5,0.