Specialita z bílého nugátu
MINI-TORRONE OD FIASCONARO V EDICI DOLCE E GABBANA
-měkké sicilské torrone
-jednotlivě balené čokolády ve čtyřech různých příchutích
-podle tradičních sicilských receptů
-v elegantní dóze - v designu Dolce e Gabbana Torroncini
Specialita z bílého nugátu se tradičně vyrábí z mandlí, medu, cukru a vaječných bílků. Sladké těsto ze sněhově bílých, krémově našlehaných bílků je naplněno celými mandlemi. Ingredience pro tradiční recept na Torrone Siciliano od Fiasconara pocházejí ze samotného ostrova Sicílie: mandle, med a pistácie.
Collezione Dolce & Gabbana:Dovednosti sicilských cukrářů Fiasconaro se snoubí se světem módy Dolce & Gabbana. Bezvadné řemeslné zpracování Fiasconaro-Torroncini je zachováno díky krásným plechovkám. Designéři Dolce & Gabbana přebírají jasné barvy sicilského řemeslného zpracování plechovek, díky čemuž jsou tyto vzácné nádoby cenným sběratelským kouskem.
Náš závěr: Ochutnejte originální sicilské nugáty. Zamilujete se.
Hmotnost: 150g
Složení: Sicilské mandle (Amygdalus communis L. (35%), cukr, bílá čokoláda (20%min), cukr, kakaové máslo, sušené mléko, emulgátor: slunečnicový lecitin, přírodní vanilkové aroma, sicilský med (9,2%), glukózový sirup, pistácie (Pistacia vera 3%), vaječný bílek, maltitol, glukózo-fruktózový sirup, karamelizovaný cukr, přírodní aroma, přírodní vanilkové aroma. Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy lepku, sójové a vlčí mouky
Klasifikace: Nutriční hodnoty Neupravené na 100 g Energie kj 2028 kj Výhřevnost kcal 468 kcal Tuk Přibližně 27 g z toho nasycené mastné kyseliny Přibližně 5,4 g Karbohydráty Přibližně 49 g z toho cukry Přibližně 48 g Bílkovina Přibližně 9,6 g Sůl Přibližně 0,06 g