Tyrolský špek je tradičním produktem Jižního Tyrolska. Získává se zpracováním části vepřové kýty. Špek je solený, ochucený kořením a přírodními bylinami, lehce uzený bukovým dřevem a ochucený několik měsíců.Má jemnou chuť s mírně kouřovou poznámkou, je vhodný pro mnoho pokrmů a může být také konzumován jednoduše nakrájený.Bez lepku a laktózy.
ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU
Hmotnost:400g Složení: Vepřové maso (původ: EU), mořská sůl, aromatické rostliny, koření, cukr, dextróza, konzervant: E250 (dusitan sodný); antioxidant: E301 (askorbát sodný). Vystavení kouři z nepryskyřičných aromatických dřevin.Průměrné hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota 1072 kJ / 256 kcal Tuk 15g z toho 5,9 g nasycených mastných kyselin Sacharidy 0.7g z toho cukry 0g Bílkoviny 29g Sůl 4,4g
Hmotnost 400g