Hladká mouka 00 Farina per pizza Napoletana je hladká pšeničná mouka typu 00 se středně vysokým obsahem bílkovin a je vhodná pro všechna těsta na neapolskou pizzu.Tato
speciální mouka, vyvinutá ve spolupráci s mistry pizzaři z asociace pro pravou neapolskou pizzu, dělá těsto pružné a zaručuje vynikající pizzu.Těsto na pizzu nechte kynout maximálně 36 hodin při pokojové teplotě.
Hmotnost: 10kg
Složení: mouka typu 00 z PŠENICE seté. Může obsahovat stopy SÓJI. Uchovávejte na suchém, větraném a chladném místě.
Energie: 1437 kJ/339 kcal. Tuky: 0,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g. Sacharidy: 70 g, z toho cukry 1,5 g. Vláknina: 2 g. Bílkoviny: 12 g. Sůl: 0 g. Výrobce: AGUGIARO&FIGNA MOLINI S.p.A., Strada di Notari, 25/27 43044 Collechio, Itálie.