Coati guanciale stagionato 1,2kg
Kořeněné vepřové líčko Guanciale je specialita italské kuchyně, vyráběná z nasoleného a usušeného vepřového laloku. Kusy masa vážící přes jeden kilogram odřezané ze spodní části vepřové hlavy se i s kůží vcelku obalí v soli a černém pepři (může se také přidat cukr, drcený česnek, tymián obecný nebo chilli paprička) a pomalu se usuší na tmavém, chladném a dobře větraném místě. Guanciale je hotové po minimálně třech týdnech. Používá se ve studené i teplé kuchyni podobně jako pancetta, od které se liší vyšším obsahem tuku a výraznějším aromatem. Spolu s vejci je základní surovinou pro těstoviny alla Carbonara.
PŘED POUŽITÍM DOPORUČUJEME ODSTRANIT KŮRU/obsahuje pepř a sůl/.
ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU
GUANCIALE JE VAKUOVĚ BALENÉ
UVEDENÁ CENA JE ZA 1,2KG,POKUD BUDE KUS MENŠÍ,UPRAVUJEME CENU SMĚREM DOLŮ.
Hmotnost:1 200 g Složení:Vepřové maso, sůl, sacharóza, přírodní látky určené k aromatizaci, koření. Antioxidanty: E 300. Konzervanty: E 252, E250