Podkategorie

Aktivní filtry

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

  1. Coati guanciale stagionato 1,2kg

    Kořeněné vepřové líčko Guanciale je specialita italské kuchyně, vyráběná z nasoleného a usušeného vepřového laloku. Kusy masa vážící přes...
    848 Kč
    Skladem
  2. Poli sapori guanciale 400g-500g

    Dámy a pánové, Jeho Veličenstvo IL GUANCIALE. Bílé, chutné, autentické, s těmi červenými žilkami, vypadají jako dálnice chuti, uprostřed...
    442 Kč
    Skladem
  3. Mendel guanciale 400g-500g

    Guanciale je specialita italské kuchyně, vyráběná z nasoleného a usušeného vepřového laloku. Kusy masa vážící přes jeden kilogram...
    469 Kč
    Skladem
  4. Montevecchio guanciale stagionato 500g-1kg

    Montevecchio Guanciale al Pepe kombinuje italskou řemeslnou tradici s nádechem gurmánské rafinovanosti.Kořeněný podle starověkých metod a...
    782 Kč
    Skladem
  5. Negroni guanciale kousky 100g

    Krájené Guanciale na kousky Guanciale je prezentováno ve formátu nakrájených kousků, aby se co nejlépe zlepšila jeho konzistence a...
    149 Kč
    Skladem
Další nejprodávanější

Coati guanciale stagionato 1,2kg

Cena 848 Kč
Dostupnost: 128 KS skladem

Kořeněné vepřové líčko Guanciale je specialita italské kuchyně, vyráběná z nasoleného a usušeného vepřového laloku. Kusy masa vážící přes jeden kilogram odřezané ze spodní části vepřové hlavy se i s kůží vcelku obalí v soli a černém pepři (může se také přidat cukr, drcený česnek, tymián obecný nebo chilli paprička) a pomalu se usuší na tmavém, chladném a dobře větraném místě. Guanciale je hotové po minimálně třech týdnech. Používá se ve studené i teplé kuchyni podobně jako pancetta, od které se liší vyšším obsahem tuku a výraznějším aromatem. Spolu s vejci je základní surovinou pro těstoviny alla Carbonara. 

PŘED POUŽITÍM DOPORUČUJEME ODSTRANIT KŮRU/obsahuje pepř a sůl/.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

GUANCIALE JE VAKUOVĚ BALENÉ

UVEDENÁ CENA JE ZA 1,2KG,POKUD BUDE KUS MENŠÍ,UPRAVUJEME CENU SMĚREM DOLŮ.

Hmotnost:1 200 g Složení:Vepřové maso, sůl, sacharóza, přírodní látky určené k aromatizaci, koření. Antioxidanty: E 300. Konzervanty: E 252, E250

Mendel guanciale 400g-500g

Cena 469 Kč
Dostupnost: 50 KS skladem

Guanciale je specialita italské kuchyně, vyráběná z nasoleného a usušeného vepřového laloku. Kusy masa vážící přes jeden kilogram odřezané ze spodní části vepřové hlavy se i s kůží vcelku obalí v soli a černém pepři (může se také přidat cukr, drcený česnek, tymián obecný nebo chilli paprička) a pomalu se usuší na tmavém, chladném a dobře větraném místě. Guanciale je hotové po minimálně třech týdnech. Používá se ve studené i teplé kuchyni podobně jako pancetta, od které se liší vyšším obsahem tuku a výraznějším aromatem. Spolu s vejci je základní surovinou pro těstoviny alla Carbonara. ​

PŘED POUŽITÍM DOPORUČUJEME ODSTRANIT KŮRU/ obsahuje pepř a sůl/.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

GUANCIALE JE VAKUOVĚ BALENÉ.

Složení:Vepřové maso (původ: IT), mořská sůl, aromatické rostliny, cukr, koření, dextróza, konzervační látka: E250; antioxidant: E301.

PRŮMĚRNÉ HODNOTY NA 100 g Energetická hodnota 627 kcal / 2751 kJ Tuky 64g Z toho 22g Nasycené mastné kyseliny <0,5g Z toho cukry <0,5g Bílkoviny 12g Prodej 3,2g

Negroni guanciale kousky 100g

Cena 149 Kč
Dostupnost: 92 KS skladem
Krájené Guanciale na kousky
Guanciale je prezentováno ve formátu nakrájených kousků, aby se co nejlépe zlepšila jeho konzistence a chutnost. Je ideální pro přípravu chutných a sofistikovaných receptů.
100% Italské maso
Bezlepkové
ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU
Hmotnost: 120g
Složení: vepřové líčko, sůl, přírodní aromata, konzervanty: dusitan sodný.

Poli sapori guanciale 400g-500g

Cena 442 Kč
Dostupnost: 515 KS skladem

Dámy a pánové, Jeho Veličenstvo IL GUANCIALE. Bílé, chutné, autentické, s těmi červenými žilkami, vypadají jako dálnice chuti, uprostřed moře dobrot.Kulinářský zážitek.V Carbonara  se to pak stává poezií, ale na druhou stranu víte .."Nejlepší místo, kde se můžete zamilovat, je před talířem carbonara!"

PŘED POUŽITÍM DOPORUČUJEME ODSTRANIT KŮRU/obsahuje pepř a sůl/.

VAKUOVĚ BALENO

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Hmotnost: 400g

Složení: 100% Italské vepřové maso,sůl,pepř,česnek,přírodní aromata,cukry/dextroza,sacharoza/antioxidanty E301,Konzervanty E250,E252.

Terre ducali guanciale stagionato 50g

Cena 139 Kč
Dostupnost: 50 KS skladem

Tento produkt se připravuje s prasečí lalokou nebo líčka. Jeho jméno je odvozeno od guancia, italštiny pro tvář. Guanciale je podobný slaninám. Vepřové líčko se potře se solí a jeden měsíc se mechá uležet. Maso se pak omyje, suší, putuje do našich sklepů na dochucení, kde se nechá 6 měsíců. Od ostatních vepřových výrobků, jako je sádlo , se liší tím, že je 6-7 cm vysoký, má uprostřed žilku s ​​růžovým vzhledem. Jeho chuť je silnější než u jiných vepřových produktů, jako je pancetta , a jeho textura je jemnější. Můžete ho jíst jednoduše nakrájený nebo ohřátý s chlebem, ale Guanciale se tradičně používá v pokrmech, jako jsou těstoviny alla matriciana a špagety alla carbonara.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

Složení:Vepřové maso, sůl, koření, přírodní aromata, konzervanty: dusičnan draselný (E252), dusitan sodný (E250).

Hmotnost:50g

Montevecchio guanciale stagionato 500g-1kg

Cena 782 Kč
Dostupnost: 151 KS skladem

Montevecchio Guanciale al Pepe kombinuje italskou řemeslnou tradici s nádechem gurmánské rafinovanosti.Kořeněný podle starověkých metod a obohacený aromatickým pepřem nabízí autentickou a hlubokou chuť, ideální pro obohacení klasických receptů, jako je carbonara a amatriciana.

Ideální pro ty, kteří hledají pravou chuť tradice, ale se sofistikovaným tónem, který vylepší každé jídlo.

Mistrovské dílo chuti mezi minulostí a současností.Prosciuttificio Montevecchio je příběhem lásky a péče o produkty. Již více než 20 let se rodina Gherardi věnuje zpracování těch nejlepších kusů vepřového masa. Společnost založená v roce 2002 v Savignu se nachází v údolích Samoggia, obklopená zelenými kopci Bologna, země synonymem kulinářské kvality. Starověké řemeslné znalosti a moderní technologie se spojují, aby vytvořily inovativní produkty z hlediska střihu a chuti spojené s venkovskými tradicemi. Produkty jsou v každém procesu sledovány kvalifikovanými lidmi, kteří získali zkušenosti v oboru, s obětavostí podporovanou rodinou Gherardi. PŘED POUŽITÍM DOPORUČUJEME ODSTRANIT KŮRU/obsahuje pepř a sůl/.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ VLOŽKOU

GUANCIALE JE VAKUOVĚ BALENÉ.

UVEDENÁ CENA JE ZA 1KG,POKUD JE KUS MENŠÍ,UPRAVUJEME CENU SMĚREM DOLŮ.

Složení:vepřové maso,sůl,přírodní aroma,konzervanty:dusičnan draselný E252,dusitan sodnýE250.

Hmotnost:500g-1kg