Směs vysoce kvalitního sicilského espressa, Arabiky a Robusty (90:10), velmi dobře vyvážená, bez kyselých akcentů nebo vysoké hořkosti, aromatická a ušlechtilá v chuti.
Jak připravit sicilské espresso Antico Aroma z pražírny Zicaffe
Nejlepší pro kávovary na espresso - automatický a portafiltr, velmi dobrý pro jídelny a filtry.
Jedna z nejlepších káv z italského jihu!
Zicaffe je italská pražírna kávy s téměř 100letou tradicí. Řemeslné zkušenosti se snoubí s nejnovějšími technologiemi, výsledkem je káva s jedinečným aroma a chutí. Historie Zicaffe se začala psát v roce 1929, kdy Vito Zichittella, milovník kávy a znalec, otevřel malou kavárnu v Marsale, na západní straně Sicílie. Nápad byl tak úspěšný a káva zákazníkům voněla a chutnala tak dobře, že Vito brzy začal prodávat kávu po celé západní Sicílii pod značkou Zicaffe. Vito měl jedinečný recept a jeho směsi byly chuťově jedinečné a měly neobvyklé aroma. V roce 1971. Zicaffe již byla velká společnost. V roce 1977 byla výroba přesunuta do větších prostor. Distribuční síť byla rozšířena do celé republiky a brzy i do světa. Již 90 let vedou a stále vedou čtyři generace rodiny Zichittella podnik se stejnou vášní, s jakou zakladatel společnosti Vito začal.
Hmotnost:1000g