Podkategorie

Aktivní filtry

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

  1. Negroni prosciutto di San Daniele dop 80g

    Zrající šunka San Danielle DOP krájená Tato nezaměnitelná šunka ve tvaru kytary, certifikovaná pro CHOP (chráněné označení původu) je...
    199 Kč
    Skladem
  2. Rigamonti prosciutto crudo fiocco della valtellina1,5

    Syrová šunka Fiocco della Valtellina, zrozená téměř před stoletím podle receptury, která zůstala v průběhu let nedotčena, je syrová...
    1310 Kč
    Skladem
  3. Negroni prosciutto di parma 80g

    Parmská šunka krájená Tradiční parmská šunka certifikovaná DOP se vyrábí výhradně z italských vepřových kýt v souladu s požadavky DOP....
    183 Kč
    Skladem
  4. Negroni prosciutto crudo 100g

    Sušená šunka krájená Vyrobeno z vybraných a jemně kořeněných stehen.  Bezlepkový výrobek. Baleno v ochranné atmosféře.  ZASÍLÁME V...
    155 Kč
    Skladem
  5. Prosciutto san daniele disossato 16 mes.6-7kg

    Vykostěná šunka San Daniele 16 měsíců   Příprava dokonalého San Daniele trvá déle než rok ,a všechny fáze se dodržují s láskou a...
    8178 Kč
    Skladem
  6. Negroni coppa di zibello 80g

    Vyrobeno z 100% italského masa nejvyšší kvality a ručně zpracováno ve sklepích Negroni v Zibellu. Tradiční specialita s intenzivní vůní a...
    183 Kč
    Skladem
  7. Coati prosciutto crudo 100g

    Pomalu vyzrálá italská syrová šunka. Maso původu: Itálie Bez lepku Bez mléčných výrobků Složení:Vepřová kýta,Sůl. VAKUOVĚ BALENO ZASÍLÁME...
    184 Kč
    Skladem
Další nejprodávanější

Prosciutto san daniele disossato 16 mes.6-7kg

Cena 8178 Kč
Dostupnost: 49 KS skladem

Vykostěná šunka San Daniele 16 měsíců 

 Příprava dokonalého San Daniele trvá déle než rok ,a všechny fáze se dodržují s láskou a obětavostí:Solení, odpočívání a kořenění,probíhá pod bedlivým dohledem mistrů koření.To je důvod, proč je prosciutto  tak sladké, jemné a voňavé.Specifikace CHOP je velmi přísná,vyžaduje použití pouze stehna  vybraných italských prasat, sůl a vzácné mikroklima San Daniele del Friuli. 

VAKUOVĚ BALENO

ZASÍLÁME V TERMOOBALU.

Hmotnost:6000g

Složení: Vepřová kýta a sůl.

Alergeny: Neobsahuje.

Klasifikace: Energie 1145 kJ / 275 kcal, Tuky 19,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 6,5 g, Sacharidy 0,0 g, z toho cukry 0,0 g, Bílkoviny 26,0 g, Sůl 4,4 g.

Negroni culatello di zibello 110g

Cena 399 Kč
Dostupnost: 100 KS skladem

Culatello  di Zibello CHOP , král uzenin a  nejvzácnější člen rodiny Negroni  konečně  dorazil do Ameriky ! Tato ručně vyráběná pochoutka s bohatou historií sahající až do roku 1300 je věnována těm, kteří mají v životě chuť na dobré věci, a vypráví příběh o všem, co je italské:  o lásce, vášni a nečase .

Podle legendy vznikl náhodou, když skromný řezník omylem vykostil šunku a aby napravil svou chybu, osolil a zavázal to, co z masa zbylo: výsledkem bylo Culatello. 

Culatello di Zibello CHOP představuje  nejvyšší vyjádření dokonalosti Pietra Negroniho . Jeho nezaměnitelný hruškovitý tvar a sytě červená barva jsou výsledkem prastarého rituálu známého pouze místními řemeslníky, včetně tajného receptu a techniky pletení, prováděné ručně, které připravují Culatello na jeho dlouhý odpočinek ve sklepích  Villa Gambara , kde zbývá dosáhnout dokonalého vyzrání.  

Stella's Culatello di Zibello CHOP se  vyrábí v údolí Parma , ve Villa Gambara, stavbě ze sedmnáctého století, která byla přeměněna na  řemeslnou laboratoř  , kde až do dnešního dne mistři řemeslníci z Charcuterie pokračují ve vynikající stoleté tradici Culatello di Zibello CHOP. Místní klimatické podmínky v oblasti řeky Pád s mlžnými vlhkými zimami střídajícími se s dlouhými suchými léty podporují ideální zrání produktu. Certifikát CHOP znamená chráněné označení původu – a zaručuje zcela italský dodavatelský řetězec, od pečlivého výběru a výživy skotu až po produkci a distribuci. 

Kvalita a rafinovaná chuť   

Sladká, jemná a rafinovaná.  To jsou atributy, které nejlépe vystihují chuť Culatello di Zibello se sytě červenou barvou a decentním tukovým mramorováním. Nakrájené na tenké plátky se nejlépe  hodí se sektem nebo pivem nebo s jednoduchým bruschette , aby se naplno rozvinuly jeho nádherné komplexní vůně s nádechem vína, ořechů a koření, které jsou pro oblast Zibello tak charakteristické. 

Otevřete 20 minut před degustací a pečlivě nakrájejte papír na tenké plátky, aby se naplno projevila jedinečná chuť produktu  . Culatello di Zibello se hodí ke všem druhům šumivých vín, jako je  Franciacorta Brut nebo Prosecco,  ale lze si ho vychutnat i s  ležákem nebo plzeňským pivem.

Nejlépe doplněné  jednoduchými přísadami, které zvýrazňují chuť nabízenou každým plátkem.  Pro gurmánské předkrmy jednoduše podávejte s bruschettou a máslovými kadeřemi nebo použijte jako ozdobu na těstoviny s rozpuštěným máslem, abyste vytvořili hlavní jídlo se zvláštním nádechem. 

ZASÍLÁME V TERMOOBALU.

VAKUOVĚ BALENO

BEZ LEPKU

Hmotnost: 110g

Složení: vepřové maso,sůl,pepř,česnek.

Negroni coppa di zibello 80g

Cena 183 Kč
Dostupnost: 99 KS skladem

Vyrobeno z 100% italského masa nejvyšší kvality a ručně zpracováno ve sklepích Negroni v Zibellu.

Tradiční specialita s intenzivní vůní a pomalým kořením.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU.

VAKUOVĚ BALENO.

Hmotnost: 80g

Složení: vepřové maso, sůl, sacharóza, bílé víno, antioxidanty: askorbát sodný; koření a aromatické rostliny, konzervační látky: dusičnan draselný-dusitan sodný 100% italská, řemeslná specialita s intenzivní vůní a pomalým kořením z vinařství Negroni - bez lepku, obec Zibello - Uznání kvality Baleno v ochranné atmosféře. Uchovávejte při teplotě:+2°/ +7°C

Negroni prosciutto di San Daniele dop 80g

Cena 199 Kč
Dostupnost: 94 KS skladem

Zrající šunka San Danielle DOP krájená

Tato nezaměnitelná šunka ve tvaru kytary, certifikovaná pro CHOP (chráněné označení původu) je sušena pouze v San Daniele del Friuli (severovýchodní Itálie). Závazné požadavky na soulad s osvědčením CHOP jsou:Výhradní použití nohou z těžkých italských vepřových mas;hmotnost nevykostěného konečného produktu 8 až 10 kg (nikdy ne méně než 7,5);Doba vytvrzování za sucha nejméně 13 měsíců.Šunka San Daniele se vyznačuje sladkou chutí, jemnými plátky a intenzivní vůní. K dispozici také jako "Riserva" San Daniele Ham, sušené minimálně 16 měsíců pro ještě výraznější chuť.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU

Bez lepku

Hmotnost: 80g

Složení: Italská vepřová kýta,mořská sůl.

Ferrari prosciutto di parma 6kg- 7kg

Cena 7947 Kč
Dostupnost: 50 KS skladem

PARMSKÁ ŠUNKA BEZ KOSTI 16 MĚSÍCŮ ZRÁNÍ 

Kvalita bez kompromisů.Ve Ferrari víme, že výroba šunek je jedna věc, dělat je dobře je jiný příběh.Tak se zrodila Etichetta Rossa: 16 měsíců zrání a péče a pozornosti, aby přinesla ke stolu lásku k našemu řemeslu.Zpracování přísný výběr masa; pečlivé solení ručně; Provětrávané sklepy s čistým horským vzduchem.

VAKUOVĚ BALENO

ZASÍLÁME V TERMOOBALU

Hmotnost: 7000g

Složení:italská vepřová kýta, sůl

Ferrari prosciutto di parma 7kg- 8kg

Cena 9933 Kč
Dostupnost: 50 KS skladem

PARMSKÁ ŠUNKA BEZ KOSTI RISERVA 22 MĚSÍCŮ ZRÁNÍ 

Trvá to 22 měsíců zrání a všechny dovednosti a zkušenosti rodiny Ferrari, aby dala život Etichetta Nera Riserva, šunce, která je nyní dokonalostí naší země, oceňovanou v Itálii i v zahraničí.Surovina:Čerstvá kýta italského vepřového masa, výběr pro typické produkty.Zpracování:Přísný výběr masa ; pečlivé solení ručně; Provětrávané sklepy s čistým horským vzduchem.

VAKUOVĚ BALENO.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU

Hmotnost: 7000g

Složení: italská vepřová kýta, sůl.

Rigamonti prosciutto crudo fiocco della...

Cena 1310 Kč
Dostupnost: 185 KS skladem

Syrová šunka Fiocco della Valtellina, zrozená téměř před stoletím podle receptury, která zůstala v průběhu let nedotčena, je syrová šunka připravená se srdcem z vepřových stehen bez kosti, vybraná se správným procentem tuku a podrobená řemeslnému procesu typickému pro tradici Valtellina. Tento vysoce kvalitní produkt vyniká svou sladkou a aromatickou chutí, která si podmaní patra i těch nejnáročnějších spotřebitelů.Přírodní jako svačina, předkrm nebo hlavní chod. Vynikající také v kombinaci se sladkým a masitým ovocem, jako jsou zralá jablka, hrušky a kiwi.

VAKUOVĚ BALENO.ZASÍLÁME V TERMOOBALU.

Hmotnost:    1500g

Složení: Vepřové maso ,Sůl ,Dextróza ,Přírodní aromata, E250. E252.BEZ LEPKU.

Grannaturale prosciutto 6kg

Cena 4879 Kč
Dostupnost: 80 KS skladem

Sušená šunka bez kosti minimálně 10 měsíců Nová řada „Gran Naturale“ zahrnuje výběr syrové šunky, která odráží aktuální

potřeby spotřebitelů pořídit si produkt bez umělých přísad. Přírodní koření je jedním z aspektů, kterými se Bp Prosciutti vždy snažil odlišit.

VAKUOVĚ BALENO

ZASÍLÁME V TERMOOBALU.

Hmotnost: 6kg

Složení: Vepřová kýta lisovaná a očištěná bez kosti a mořská sůl.

Negroni prosciutto crudo 100g

Cena 155 Kč
Dostupnost: 97 KS skladem

Sušená šunka krájená

Vyrobeno z vybraných a jemně kořeněných stehen. 

Bezlepkový výrobek.

Baleno v ochranné atmosféře. 

ZASÍLÁME V TERMOOBALU.

Hmotnost: 100g

Složení: Vepřová kýta, sůl.

Negroni prosciutto di parma 80g

Cena 183 Kč
Dostupnost: 93 KS skladem

Parmská šunka krájená

Tradiční parmská šunka certifikovaná DOP se vyrábí výhradně z italských vepřových kýt v souladu s požadavky DOP.

Dlouhá doba zrání zajišťuje zvláštní rovnováhu mezi intenzivní vůní, sladkou chutí a sametovou texturou.

Bez Mléčných derivátů

Bez konzervačních látek

ODESÍLÁME V TERMOOBALU.

Hmotnost: 80g

Složení: Vepřová kýta a sůl.

Klasifikace: Nutriční hodnoty na 100g výrobku:1056/253 kcal.Tuky 16g,z toho matné nasycené kyseliny 5,3g,sacharidy:méně než 0,5g,z toho cukry 0g,Bílkoviny 27g,Sůl 4,6g.

Caregnini luigi prosciutto crudo stagionato 5,7kg

Cena 3995 Kč
Dostupnost: 50 KS skladem

Sušená vykoštěná syrová šunka ze stehen.

Jedná se o vysoce kvalitní gastronomický produkt a je vyroben z prasat chovaných v evropském společenství a zrající déle než 10 měsíců.

Složení:Vepřová kýta,sůl,aroma.

Balení: Vakuově balené

Hmotnost:5700g-6000g

Coati prosciutto crudo 100g

Cena 184 Kč
Dostupnost: 49 KS skladem

Pomalu vyzrálá italská syrová šunka.

Maso původu: Itálie

Bez lepku

Bez mléčných výrobků

Složení:Vepřová kýta,Sůl.

VAKUOVĚ BALENO

ZASÍLÁME V TERMOOBALU

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g Energie 1056 kJ/253 kcal,Tuk 16 g,z toho nasycené mastné kyseliny 5,3g,Sacharidy <0,5g z toho cukry 0g,Bílkoviny 27 g,Sůl 4,6 g

Hmotnost:100g

Terre ducali fioco di prosciutto 50g

Cena 139 Kč
Dostupnost: 50 KS skladem

Fiocco di prosciutto pochází ze stejné italské vepřové kýty, která se používá k výrobě culatella a culatty. Solení se provádí ručně pouze solí a pepřem. Po ručním vázání, které dává typický oválný tvar, následuje dochucení, které probíhá přibližně osm měsíců v přírodních sklepech, kde správná vlhkost pomáhá charakterizovat jeho vůni. Vločka prosciutto se může prodávat buď celá, nebo nakrájená.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU.

Složení:vepřové maso, sůl, dextróza, přírodní příchutě, koření, antioxidant: askorbát sodný (E301); konzervační látky: dusičnan draselný (E252), dusitan sodný (E250).

Hmotnost:50g